Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

309 commentaren van in totaal 309 beoordelingen
Service
De heer ajp Spierings (Schijndel)
26/05/2017
10

Ik doe elk jaar de auto die nieuw heb gekocht in de onderhoud,
Het is fijn dat je dan een pechkaart erbij krijgt, ik ben gehandicapt
En hierdoor voel ik me veilig op de weg

Service
Anoniem
24/05/2017
6

Schone wachtruimte, aardig personeel.
Bij aflevering auto prima geholpen.
Echter bij ophalen wijkt prijs ver af en kan men geen heldere verklaring geven waarom dingen die niet nodig en niet gevraagd zijn wel zijn uitgevoerd.
Dat frustreerde mij.
Je biedt een systeem aan waarbij je kunt opteren voor bepaald en extra onderhoud. Als daar niet voor geopteerd wordt, het niet nodig is en er niet voor gebeld wordt door werkplaats om te vragen om mijn desondanks akkoord dan is dat hele keuzesysteem overbodig en krijgt de klant tevens het idee dat de rekening opgedreven wordt. Dat vind ik jammer.

Service
Anoniem
24/05/2017
7

Was niet zoals ik gewoon ben.

Verkoop
Pius van den Elshout (Schijndel)
24/05/2017
8

Toegang tot showroom netjes en uitnodigde

Service
frank botter (uden)
10/05/2017
8

ben sinds circa 1980 zeer tevreden met mijn toyota-dealer.

Verkoop
Dhr Buitenhuis
03/05/2017
8

Prima dealer wordt goed geholpen

Service
Johan Pieck (Uden)
03/05/2017
10

Prima behandeld en gezien als mens dat is wat mij het meest is bij gebleven

Service
A.V. Moyakine (Nijmegen-Lent)
19/04/2017
9

Vriendelijk en kundig personeel. Klantgerichte medewerkers. Wij komen helemaal vanuit Nijmegen naar Uden omdat we zo tevreden zijn.

Service
Anoniem
18/04/2017
10

Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de service die Oostendorp Auto Uden B.V. biedt.

Service
Ton Vreeburg (Rosmalen)
18/04/2017
9

PRIMA SERVICE, NAKOMEN VAN AFSPRAKEN.

Service
Math Peters (Uden)
13/04/2017
10

Zolang als ik klant ben van Toyota Uden (Oostendorp) heb ik niet te klagen gehad en werden alle afspraken correct nagekomen.

Service
Wim Rijkers (Vorstenbosch)
12/04/2017
10

Ontvangst, werkzaamheden, klantvriendelijk, en garantie allen uitstekend.

Service
Anoniem
06/04/2017
9

Ben al 12 jaar klant en altijd naar tevredenheid geholpen, zowel qua vriendelijkheid als behulpzaamheid (uitleg over fakturen enz.). Een vertrouwde dealer is voor mij het belangrijkst

Service
Hans Somers (Boekel)
06/04/2017
10

Betrouwbare garage; altijd vooraf overleg over te vervangen onderdelen. Goede service en klantgericht

Service
Anoniem
05/04/2017
9

Altijd zeer correct en met 'n duidelijke informatie geholpen.

Service
Dhr. C.J. Pick (Veghel- Gemeente Meierijstad)
05/04/2017
10

Prima vakkundig personeel voor wie niets teveel is om de klant als "klant"te behandelen. Prettige ontvangst met een prijsopgave vooraf van de beurt voor de auto. Ik heb altijd een fijne behandeling genoten bij mijn dealer en dat al vele jaren. Dat geeft een goede vertrouwensband!

Service
A.M. van Dartel (Uden)
31/03/2017
10

Al jaren word ik bijzonder goed en deskundig geholpen door het gehele personeel.

Service
Jan van Erp (Veghel)
23/03/2017
9

Goede service en behandeling

Service
Muller, J. (Uden)
23/03/2017
8

Ik heb alleén maar goede ervaringen met deze garage.

Service
R Goorts (Veghel)
16/03/2017
10

Zeer goed.

Service
Anoniem
09/03/2017
8

Goede ervaringen met dat bedrijf.

Service
R. Timmermans
08/03/2017
8

Fijne garage, ik ben keurig geholpen en ze zijn op meerdere manieren (e-mail,telefoon, website) goed te bereiken.

Service
P.Sopnel (Uden)
07/03/2017
10

goed, vlot,vriendelijk

Service
M van der Burgt (Uden)
01/03/2017
8

Goed professioneel geholpen.

Service
Mevr. van Gool (Oss)
01/03/2017
10

Ze doen meer dan ze zeggen in het voordeel van mijn toyota

Verkoop
Anoniem
15/02/2017
10

Al ruim 30 jaar klant bij het autobedrijf.
Nu weer tevreden met mijn nieuwe auto.

Service
A.Verhagen (Veghel)
14/02/2017
10

Bij Oostendorp is afspraak - afspraak. Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Je weet waar je aan toe bent

Verkoop
Jan Roeleveld en Annelies Kortekaas (Scheveningen)
18/01/2017
10

Bij Toyota Oostendorp word je altijd vriendelijk, correct en met veel vakmanschap geholpen.
Voor vragen nemen ze ruimschoots de tijd met een goede en volledige uitleg.
Ze zijn altijd bereid om met je mee te denken.

Service
Anoniem
21/12/2016
9

Alles goed

Service
Rob Verschoor (Breukelen )
16/11/2016
9

Een geweldig klantvriendelijke garage

Service
Nico Delno
14/11/2016
10

uitstekende communicatie als er onverwachte reparaties te doen zijn, met daarbij ook inzicht in de kosten.

Service
Mevr. MEP de Leeuw (Uden)
10/11/2016
8

Goed onderhoud en goede service.

Service
S.van Beek (Uden)
10/11/2016
10

Goed advies,vriendelijk en nemen alle tijd.

Service
Aad Lelieveld (Meierijstad)
08/11/2016
10

Beste dealer die ik ooit gehad heb, aardige kundige gastvrije medewerkers

Service
Dhr bongers (Uden)
04/08/2016
10

Omdat ze zeer behulpzaam en vriendelijk zijn en alles duidelijk uitleggen

Service
Anoniem
20/07/2016
8

Snelle service, vlotte afhandeling en klantvriendelijkheid.

Service
Anoniem
14/07/2016
10

Koop al dertig jaar auto's in deze garage en ook al het onderhoud. UITSTEKEND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Service
Anoniem
13/07/2016
9

omdat ik tevreden ben

Service
Dhr. J. van der Heijden (Schijndel)
13/07/2016
10

Zeer goede service.

Service
J Biemans (Boekel)
06/07/2016
10

Wij zijn netjes en correct behandeld en zeer tevreden met het eindresultaat.

Service
Anoniem
29/06/2016
10

Netjes correct en auto voelt goed aan of die van een dealer af komt

Service
Dhr. Aditya Suranto (Rotterdam)
27/06/2016
10

De medewerkers zijn vriendelijk, meedenkend en behulpzaam: Bij groot onderhouds- en/of reparatiebedrag kan ik vaak niet in een keer voldoen, maar deze dealer vertrouwt mij 100%, en ik kan dus rentevrij verspreid betalen. Bij grote reparaties die niet in een dag geklaard konden zijn kreeg ik vaak een vervangende auto gratis te leen. Dit zijn de feiten waar ik bij veel andere garages alleen maar kan dromen. Zij verdienen een dikke 10 van mij.

Service
Janneke (Uden)
23/06/2016
9

Altijd klantvriendelijk en correct, ondanks dat mijn inziens de werkdruk steeds hoger wordt bij de receptie en werkplaats

Service
Anoniem
15/06/2016
9

goed en duidelijk

Service
Anoniem
15/06/2016
7

ik geef niet zo vlug hogere cijfers

Service
Dhr. Jonkers (Erp)
15/06/2016
9

nou ik word daar goed en netjes behandeld, volgens aqfspraak

Service
Pieter van Dixhoorn (p/a Veghel)
08/06/2016
9

De Toyota dealer uit Uden komt zijn afspraken na

Service
Arie Spierings (Schijndel)
01/06/2016
10

Goede garage vriendelijk en er is koffie voor iedereen

Service
Jan van Bockel (Oss)
01/06/2016
9

vriendelijke, deskundige medewerkers met klantgerichte adviezen.

Verkoop
Mevr. L.Holtjer (Veghel)
01/06/2016
9

Vriendelijk, vakkundig en servicegericht

Service
Mol (Uden)
01/06/2016
9

Nette garage waar de klant centraal staat en de behoefte van de klant het uitgangspunt vormt voor het handelen van de dealer.

Service
Anoniem
25/05/2016
9

vakkennis en vriendelijkheid aanwezig

Verkoop
Anoniem
25/05/2016
10

Klantvriendelijk

Service
Mevr.m
25/05/2016
8

Dat is een goede beoordeling

Service
Theo van Tilburg (Uden)
25/05/2016
9

vriendelijk en netjes behandeld.

Service
Math Peters (Uden)
13/05/2016
9

altijd correct , houdt zich aan de afspraken , denken mee over oplossingen , zorgen voor ophalen en thuisbrengen en zijn aardige mensen

Service
Anoniem
11/05/2016
10

Goede service, ervaren werknemers met uitstekende staat van dienst.

Service
Anoniem
11/05/2016
9

Goede organisatie
goed vakmanschap
zeer klantvriendelijk

Verkoop
Anoniem
11/05/2016
10

Zowel bij onze eerste nieuwe auto, als bij onze nieuwe altijd keurig te woord gestaan !!!

Verkoop
Anoniem
11/05/2016
10

Zeer vriendelijk. Goede service.

Service
Anoniem
09/05/2016
10

Toen mijn auto de apk niet haalde kon ik de volgende ochtend al terecht voor de reparatie met voorafgaand de prijsopgave. Ik was vergeten een leenfiets te vragen van tevoren maar kon deze toch zo meenemen en de auto was ook nog eens voor de middag al gerepareerd! Super service.

Service
Dhr. Jo Peters (Zeeland)
04/05/2016
8

goed is goed klant moet zelf ook niet overdrijven,daardoor krijg je ook weer hogere kosten.
Kortom ik ben goed tevreden

Service
Anoniem
20/04/2016
9

goede prijs/ kwaliteit verhouding; zeer tevreden

Service
Tonny en Frances Marinussen (Uden)
20/04/2016
9

Een 9 is meer dan Top.

Service
A. Langens (Uden)
13/04/2016
6

Als je wordt geholpen gebeurt dit vriendelijk echter de klantgerichtheid is bij de baliemedewerkers niet eerste prioriteit. Werkzaamheden of het afmaken van werkzaamheden op de computer lijkt belangrijker. Klant wacht wel???!!!

Service
Anoniem
13/04/2016
8

Een goede garage en service

Service
Anoniem
11/04/2016
9

omdat jullie altijd rustig de tijd nemen ook hebben jullie het druk

Service
Mevr.A rijkers Vink (Vorstenbosch)
06/04/2016
8

Een vriendelijk en netjes behandelende dealer
Die de mensen keurig te woord staan.
Fijn om er te komen je word goed geholpen als er problemen zijn.

Service
Peter Kox (Uden)
06/04/2016
10

Vriendelijke en kundige medewerkers zowel aan de receptie als in de werkplaats. Men wijst je op een nette manier op eventueel nodige reparaties en/of vervangingen zonder maar op enige manier een mening op te dringen. Deze ervaring heb ik nu al 30 jaar. Klasse!

Service
Hr A.Vrouwenvelder (Uden)
30/03/2016
9

goede service,goede ontvangst, voor een kort bezoek is er koffie en krantje

Service
Ton Vreeburg (Rosmalen)
30/03/2016
9

Goede service. (Niet mogen verwijzen, doet de animo om enquetes in te vullen afnemem)

Service
Gerard van Venrooij (Oss)
18/03/2016
9

Klantvriendelijk en een heel goede service, komt afspraken en prijsafspraken goed na.

Service
Cor Rongen (Uden)
17/03/2016
8

Gemiddelde ervaring.

Service
Dhr. J. Lucassen (Gemert)
16/03/2016
9

Omdat ze ons heel goed hebben geholpen na het kopen van een nieuwe auto

Service
Piet Fleerakkers (Sint Hubert)
16/03/2016
9

Vriendelijk personeel, betrouwbaar personeel, goede service.

Service
Anoniem
09/03/2016
9

omdat we tevreden zijn.

Service
R Goorts (Veghel)
09/03/2016
8

In ben tevreden als ik een prijs vraag moet dat zijn inclusief btw en dat heb ik niet gehad of gekregen.

Service
Anoniem
02/03/2016
9

9 is voor mij uitstekend

Verkoop
Anoniem
02/03/2016
8

goede service

Service
J.J.G.A. Voets (Oss)
24/02/2016
8

Omdat ik 8 in mijn optiek een hoge waardering is!

Verkoop
Nelly Peters (Odiliapeel)
24/02/2016
8

Een verkoper die op een rustige , nette manier de klant bediend. Neemt de tijd en toont respect voor de klant. Neemt alle tijd om uitleg te geven over de manier waarop je de auto moet gebruiken.

Service
Anoniem
17/02/2016
10

Ik kan bij de dealer altijd terecht voor alle vragen die ik heb over mijn Toyota

Service
Anoniem
17/02/2016
9

Ik geef zelden een 10 -totale perfectie bestaat niet- maar het komt dicht in de buurt!

Service
Anoniem
17/02/2016
8

Niet meegaand betreffende het willen toepassen van gebruikte onderdelen voor een oudere auto.

Verkoop
Chris van Lieshout (Uden)
17/02/2016
10

Altijd een klantvriendelijke benadering, correcte informatie en het gevoel dat je altijd welkom bent.

Service
Louis van den Brekel (Oss)
17/02/2016
10

De meest betrouwbaarste dealer die ik ken !

Service
hjm otjens (veghel)
10/02/2016
8

ben over het algemeen tevreden over deze dealer met vriendelijk personeel

Service
Hr van den Biggelaar (Uden)
10/02/2016
8

altijd persoonlijk en korte wachttijden ga zo verder

Service
P.G. De Vries (Uden)
10/02/2016
10

Weer zeer tevreden over de geleverde service, alles volgens afspraak afgehandeld en netjes op de hoogte gehouden. Opgegeven prijs van te voren, kwam precies overeen met de uiteindelijk rekening. Auto mooi op tijd weer klaar, zelfs een stuk eerder dan verwacht. Graag deze service en kwaliteit aanhouden.!

Service
Anoniem
08/02/2016
8

Mij achtjarige ervaring is altijd positief geweest

Service
Anoniem
04/02/2016
9

Betrouwbaar
Vriendelijk
Garantie

Service
Anoniem
03/02/2016
9

vriendelijk, duidelijk en correct

Verkoop
R.Eekhof (Veghel)
03/02/2016
8

Ons verkoopgesprek startte bij de chef verkoper vervolgens gingen we naar een jonge jongen ( 24 jaar maar goede aanpak )
Toch vreemd en heb dat toen aan beide personen gemeld.

Service
Verhagen (Veghel)
03/02/2016
9

zeer betrouwbare garage die zijn afspraken nakomt

Service
Anoniem
20/01/2016
10

Sinds 2 jaar klant. Vriendelijke mensen. Nette ontvangst. Geen enkele negatieve ervaring

Service
Anoniem
15/01/2016
9

Receptie is vriendelijk en attent.
Grote beurt aan de auto is goed uitgevoerd.
Ook werd de airco gereinigd.

Service
Anoniem
06/01/2016
8

Goede en bekwame service en betrouwbaarheid

Service
Anoniem
06/01/2016
9

We worden altijd net, duidelijke en goed geholpen.

Service
H c v dijck (Odiliapeel)
04/01/2016
9

Alles gaat zo als af gesproken is

Verkoop
Anoniem
23/12/2015
10

Duidelijk, gevoel van een echt welkom, nemen alle tijd voor je

Service
Anoniem
23/12/2015
8

Vriendelijk, meedenkend personeel

Service
Arie de Knegt (Uden)
23/12/2015
9

goede dealer

Service
Dhr M. lommers (Helmond)
23/12/2015
10

Zeer klant vriendelijk, zeer goede service.. Kortom, hier staan service en kwaliteit en klantvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel, en dat merk je als klant meteen. Ze staan meteen voor je klaar ook al kom je nog voor nog zo iets kleins. Een TOP dealer.

Service
Anoniem
16/12/2015
9

Bij binnenkomst wordt je direct door de receptie medewerkers geholpen.

Service
Jac Walg (Uden)
16/12/2015
10

Prima totaal plaatje:
Receptie
Werkplaats
Prijs-kwaliteit
Wachttijd/wachtruimte

Service
Mevr. MEP de Leeuw (Zicht 3 Uden)
16/12/2015
9

AL JAREN BIJ DEZE TOYOTA DEALER GOEDE SERVICE ERVAREN, NOOIT MET PROBLEMEN GECONFRONTEERD GEWEEST.

Verkoop
Anoniem
09/12/2015
10

Goede garage, goede service, de service beurten en e.v.t reparaties worden perfect uitgevoerd

Service
Anoniem
09/12/2015
9

klantvriendelijk, komen afspraken na

Service
Jan Kanters (Boekel)
09/12/2015
10

goede service ,vakbekwaam personeel, betaalbaar

Service
Anoniem
02/12/2015
9

Duidelijke informatie, behulpzame receptie en werkplaats. Goede en snelle service!

Service
Anoniem
02/12/2015
7

Probleem met het soms niet starten van de auto niet gevonden, wel rekening van 94 euro gekregen.
Communicatie over vervangende vervoer is er niet tenzij je er zelf naar vraagt, zou al gemaakt moeten worden tijdens de telefonisch afspraak. Kon nu met moeite een fiets meekrijgen.
Auto 's- morgen om 8.30 aanleveren voor opsporen euvel, als er direct aan begonnen wordt hoeft dit toch niet een hele dag te duren.Wordt wel keurig gebeld als hij "klaar" staat!

Service
Johan Tobben (Veldhoven)
02/12/2015
9

Correcte behandeling en goede service.

Service
Anoniem
30/11/2015
8

Duidelijk aangeven wat het gaat kosten zijn er extra dingen wordt er eerst gebeld. Vriendelijk balie medewerkers

Service
Anoniem
26/11/2015
9

Al 28 jaar een tevreden klant

Service
Anoniem
23/11/2015
8

Ben tevreden over de service. De prijs wordt vaak aangegeven zonder BTW en dat geeft dan een vertekend beeld.
Bij tussentijdse bezoeken ( bv bandenspanning meten) word je ook goed geholpen zonder kosten. Prima.
Uitleg over het gedane werk schiet bij bepaalde baliemedewerkers wel eens tekort.

Verkoop
Joop van Oorsouw (Uden)
23/11/2015
9

Het is een keurig nette dealer met gekwalificeerd personeel. En je hoeft maar te bellen en ze staan voor je klaar.

Service
Anoniem
19/11/2015
9

Ik ben al jarenlang klant van deze dealer. Ondanks dat ik nooit een nieuwe auto gekocht heb word ik altijd zeer correct behandeld.
Alle beurten e.d. hebben nooit aanleiding gegeven tot klachten.

Service
Anoniem
11/11/2015
10

Alle werkzaamheden worden correct en goed uitgevoerd

Service
Anoniem
11/11/2015
9

omdat ik zeer tevreden ben

Service
Anoniem
11/11/2015
10

Een goede dealer en in mijn woonplaats

Service
Anoniem
11/11/2015
8

dit staat al in de vorige enquéte

Verkoop
LDPJ de Groot (Uden)
11/11/2015
9

omdat we tevreden zijn

Service
Anoniem
09/11/2015
9

Klankvriendelijkheid. Betrouwbaarheid. Tijd voor de klant en goede uitleg. Bereidheid om extra service te verlenen.

Verkoop
Anoniem
09/11/2015
9

Goede onderhandelingen bij aankoop Toyota.
Had iets meer uitleg kunnen geven i.v.m. vergelijking van ingeruilde Toyota. (was het zelfde type, maar had niet de zelfde mogelijkheden).
Dit is later naar tevredenheid toch netjes opgelost.

Service
Piet Boer (Rijswijuk)
09/11/2015
9

uitstekende service en behandeling

Service
Anoniem
05/11/2015
8

de communicatie is helder en prettig. De afgesproken verwachtingen worden nagekomen

Service
bert en jeanne rooster (uden)
04/11/2015
10

duidelijk uitleg..vriendelijk....mailtjes ter bevestiging,...flexibel
en een geweldig fijne auto...wat wil je nog meer

Service
H.J. van Oostrum (Oss)
04/11/2015
10

als je uitstekend bent geholpen en de wijze van omgang (receptie-klant) is zoals die moet zijn, is de service een 10 waard!

Service
Anoniem
28/10/2015
8

goede service en kennis van zaken.

Service
Anoniem
28/10/2015
9

Prima service. Zeer tevreden.

Service
Ron van de Pol (Uden)
28/10/2015
7

ligt eraan met welke medewerk(st)er je contact hebt, gaat over communicatie en vriendelijkheid, deze wisselt

Service
Anoniem
22/10/2015
7

goede service maar niet top

Service
Anoniem
21/10/2015
9

Betrouwbaar en correct geholpen.

Service
M.J. van der Wijst (Reek)
19/10/2015
8

Ze voeren onderhoud netjes uit

Service
Anoniem
14/10/2015
9

Altijd een vriendelijke en correcte behandeling, zeer betrouwbaar. Daar kunnen veel dealers een voorbeeld aan nemen.

Service
Niels van Dalsum (Uden)
14/10/2015
9

Betrouwbaarheid, snelheid en servicegerichtheid

Verkoop
Anoniem
12/10/2015
8

Proces tot aan aankoop liep perfect
Proces van "wachten op aflevering" tot "aflevering": karige informatie, frequentere updates van aangepaste leverdatum zou beter zijn of niet zeggen dat levertijd wel eens heel veel korter kan gaan zijn dan 2,5 maand (b.v. i.v.m. reservering van het geld...)
Aflevering zelf: duidelijke uitleg, ruim de tijd genomen
Proces na aflevering: ik heb helaas te vaak te maken gehad met onvolledige beantwoording van vragen gesteld in mails

Service
Anoniem
07/10/2015
9

Goede service

Verkoop
Jasper Weijtmans (Uden)
07/10/2015
10

Het is een mooie vestiging goed uitstraling, klant vriendelijke verkoper, betrouwbare auto

Service
Marco Wattel (Uden)
07/10/2015
8

Ik heb zeer goede ervaring met mijn Toyota dealer , voel me thuis daar en wordt altijd op een uitstekend en professionele manier geholpen.

Service
Mevr. Y. Stwrk (Breda)
07/10/2015
10

Word altijd pwrfect geholpen, zelfs na mijn verhuizing naar Breda. Voelde me niet thuis bij de garage in Breda. Was voor hen geen enkel probleem en daar was ik heel blij mee. Was echt thuiskomen

Service
W. BAETS (OSS)
07/10/2015
10

GOEDE SERVICE EN VRIENDELIJK PERSONEEL

Service
Wim Gansekoele (Uden)
24/09/2015
8

een 8 is goed

Service
Anoniem
17/09/2015
10

Niets negatiefs te melden

Service
Anoniem
11/09/2015
10

Om de goede service en klantvriendelijkheid.

Service
G van Beekveld (Berlicum)
11/09/2015
9

De mensen die werken gaan heel goed met de klant om.

Verkoop
P.G.J.Klaassen (Beek-Ubbergen)
27/08/2015
9


correct geholpen

Service
Wiel van Daal (Haps)
17/08/2015
10

hoeft geen verdere toelichting. Ben volledig tevreden over deze dealer.

Verkoop
Anoniem
06/08/2015
9

klantgericht

Service
dhr de groot (erp)
04/08/2015
10

kennis van de auto is goed

Service
Anoniem
27/07/2015
8

Tevreden over uitvoering, communicatie.

Service
Anoniem
22/07/2015
8

Er valt eigenlijk weinig aan te merken aan de manier waarop ik en mijn auto geholpen zijn.

Service
J.L.C.van der Heijden (5481SK Schijndel)
16/07/2015
10

Omdat ik naar volle tevredenheid ben behandeld.

Service
Anoniem
15/07/2015
10

Je wordt als klant behandeld door vriendelijk personeel.

Service
Wim van der Bruggen (Uden)
15/07/2015
10

Heb de dealer al een mail gestuurd over de correcte afhandeling.

Service
Anoniem
08/07/2015
10

De auto wordt perfect behandeld en de mensen zijn betrouwbaar.

Service
Dhr. H. Scherer (Schaijk)
08/07/2015
10

Goede service, komt betrouwbaar over en is vlot behulpzaam bij problemen.

Service
Gerrit Donkers (Boekel)
08/07/2015
9

Zeer tevreden

Service
wil (schijndel)
08/07/2015
8

service is goed , maar de kosten moeten lager , dat vinden vonden anderen Toyota rijders die ik sprak ook

Service
Anoniem
30/06/2015
10

Altijd tevreden

Service
Anoniem
25/06/2015
9

Vriendelijk, goede service en goed werk.

Service
Joop klerkx (Zeeland)
22/06/2015
9

Klant vriendelijk betrouwbare, goede service.

Service
Anoniem
17/06/2015
8

ben netjes geholpen dus tevreden.

Service
Anoniem
17/06/2015
7

personeel beetje afstandelijk

Service
Anoniem
17/06/2015
10

men moet eens goed nadenken als ik een servicebeurt plan
weet ik van voren wat het mij kost dat is door Toyota toch op papier gezet?

Service
Anoniem
04/06/2015
10

Er zijn nooit problemen. Van af het maken voor een afspraak tot en met het gebeld worden als de auto weer klaar is.

Service
Jac Louwers (Uden)
04/06/2015
10

Klantvriendelijk

Service
D Jhinkoerai (Uden )
03/06/2015
5

Bij aflevering ging de kofferbak niet goed dicht . Auto maakte veel herrie schakelde zwaar . Na de service beurt was de herrie aanzienlijk minder en schakelt soepel . Bij eerste service beurt waren de kosten veel te hoog aangezien dat het een nieuwe auto is . Auto was van buiten goed schoongemaakt . Toen wij de auto' ophaalde bij aanschaf vorige jaar werden wij aansprakelijk gesteld van een schade aan een andere auto van de dealer . Later bleek dat het niet zo was .

Service
Annie Vogels v.d. Heuvel (Uden)
27/05/2015
8

alles was zeer goed geregeld alleen duurde het langer dan ik had gedacht , anders was ik even naar huis gegaan . maar er ging niets mis.

Service
Anoniem
27/05/2015
8

vriendelijk contact, helder in wat er zoal te gebeuren staat, de koffie staat klaar

Service
Herman de Deugd (De Meern)
27/05/2015
9

prima service en behandeling

Service
R.n. Moeniralam (Uden)
27/05/2015
10

Uitstekend dealer door de jaren heen

Service
Math Peters (Uden)
20/05/2015
9

Omdat ik geen enkele reden heb om niet tevreden te zijn

Service
Patrick Goossen
20/05/2015
8

Prettige bejegening, goede service.

Service
rob (cuijk)
20/05/2015
7

De klantvriendelijkheid is ten opzichte van vorig jaar verbeterd, alleen mis ik dat als je wacht totdat de auto de beurt krijgt een ruimte om jou sigaretje te roken.
Je moet nu buiten staan om te roken.

Service
Anoniem
13/05/2015
9

Goede service, duidelijke communicatie, geen verrassingen achteraf. Super vriendelijk!

Service
Anoniem
13/05/2015
8

Goede service

Service
Dhr. C.Pick (Veghel)
13/05/2015
10

Altijd een prima behandeling gehad!

Service
Jos Hurkmans (Volkel)
13/05/2015
7

1) bij het vragen van een prijs opgave vooraf heb ik deze al meerdere malen niet gehad,
2) heb totaal niet het idee dat men gebruikte onderdelen wil toepassen,

Service
van Erp (Veghel)
13/05/2015
9

goed en kwaliteit

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Goede service. Deskundige, behulpzame en vriendelijke medewerkers.

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Goede service, snel geholpen, mannen in de werkplaats weten wat ze aan het doen zijn.

Service
Anoniem
29/04/2015
9

Ik word in garage Oostendorp altijd klantvriendelijk ontvangen. Men geeft als ik het vraag een goed advies en men is bereid om mee te denken.

Service
Anoniem
29/04/2015
8

afspraak maken voor een beurt duurt langer dan voorheen. Verder is mijn gemiddeld brandstofverbruik gereset op 0. Daar kon men geen uitleg over geven hoe dat kwam. Ik vind dat jammer, omdat ik nu geen helder beeld heb over het gemiddeld verbruik gedurende de leaseperiode

Service
Pieter van Bergen (Best)
14/04/2015
8

Goede kennis en service van de mensen.

Service
Anoniem
09/04/2015
8

ben tevreden

Service
Anoniem
09/04/2015
9

Een net bedrijf, leuke uitstraling en gekwalificeerde medewerkers.

Verkoop
Dhr k. Van Dijk (Uden)
08/04/2015
10

Klantvriendelijk en goede service

Service
Anoniem
07/04/2015
9

De klant is koning.

Service
Diana van Berloo (Handel)
01/04/2015
9

alles goed

Service
g. staal (boekel)
01/04/2015
8

meedenkers

Service
Ir. P.Sopnel (Uden)
01/04/2015
9

correcte afhandeling van onderhoud en vragen.Geen 10 i.v.m.lange wachttijd op lakstift,waarvoor ik ook 2x moest bellen ter herinnering.

Service
Anoniem
25/03/2015
9

Ik rijd al 35 jaar Toyota en ben zeer tevreden over de kwaliteit van de auto's en de service van de dealer

Service
Anoniem
24/03/2015
10

Wagen is goed gerepareerd

Service
Henny de Leeuw (Oss)
24/03/2015
8

Altijd tijd voor uitleg

Service
Dhr. R.Westebring (Uden)
23/03/2015
9

voorlichting en service zijn voortreffelijk

Verkoop
Anoniem
18/03/2015
8

Ietwat strakke onderhandeling.

Service
L de Groot (Uden)
12/03/2015
9

omdat we altijd correct en prettig behandeld zijn.

Service
L de Groot (Uden)
12/03/2015
9

omdat we altijd correct en prettig behandeld zijn.

Service
Dhr A.F.Vrouwenvelder. (Uden)
11/03/2015
10

een zeer goede service.en er word geluisterd naar je wensen !

Service
Ger Neggers (Uden)
11/03/2015
9

Totaal geen klachten. Alle opdrachten worden correct uitgevoerd.

Service
J. Dijkman ('s-Hertogenbosch)
11/03/2015
9

Netjes, professioneel, klantgericht en vriendelijk. Komen afspraken keurig na.

Service
Anoniem
04/03/2015
10

Ben zeer te vrede met de dealer kan altijd op hen rekenen

Service
Dhr. J.H.M.I. Rimmelzwaan. (Veghel.)
04/03/2015
10

Hier wordt je geholpen en te woord gestaan zoals het hoort en men ook wenst. Altijd een juiste toelichting op de verrichtte werkzaamheden en eventuele defecten.

Service
J.E. Ans Rijkers Vink (Vorstenbosch)
04/03/2015
10

alles is zoals verwacht en hoort, netjes, behulpzaam, vragen of je wat wil drinken, en alles volgens planning.

Service
Anoniem
25/02/2015
10

Vriendelijk, wordt goed geholpen en vooraf prijsopgave.

Service
JGHM van de Donk (Odiliapeel)
19/02/2015
9

Ze zijn behulpzaam, vriendelijk en ik heb er vertrouwen in dat ik het komende jaar niet meer terug hoef.

Verkoop
Anoniem
18/02/2015
9

Netjes geholpen

Service
J v/d Biggelaar (Uden)
18/02/2015
9

Ben al jaren een zeer tevreden klant van deze garage.

Service
Jan Hebels (Veghel)
18/02/2015
8

Bij het maken van telefonische afspraak vriendelijk en correct,eventuele wensen worden gerespecteerd.
Service is goed,Werkzaamheden naar tevredenheid.
Afspraak en prijsvriendelijk.

Service
Mevr. W.M.E. Wannet (Nijmegen)
18/02/2015
10

Ik ben zeer tevreden vanwege de klantvriendelijkheid en de service. Het vriendelijke personeel en goede uitleg als ik iets niet snap.

Service
D.J.H. Kleeven (Heesch)
11/02/2015
10

We worden altijd vriendelijk en prettig ontvangen, en al onze vragen worden serieus genomen

Verkoop
Anoniem
29/01/2015
8

Klantvriendelijk

Service
Anoniem
29/01/2015
8

merkwaardigerwijs heb k deze enquete al ingevuld!!!!!!!
Daar de service goed was en ook de aflevering van de onderhoudsbeurt

Service
Anoniem
28/01/2015
10

bevalt nog steeds goed al 25 jaar

Service
dhr. J.Caljouw. (Veghel)
28/01/2015
8

is goed doch kan altijd beter

Service
Anoniem
26/01/2015
10

altijd vriendelijk en een goede uitleg als er vragen zijn

Service
Anoniem
21/01/2015
8

Afspraken worden na gekomen.
Goede service.
Niet te opdringerig

Service
G.W. Gansekoele
21/01/2015
9

Zij doen de zaken goed af

Service
Herman Smit (Uden)
21/01/2015
9

Toyota Oostendorp in Uden is een zéér klantgerichte organisatie. Service, vriendelijkheid en duidelijkheid staan hoog in het vaandel. Service is altijd tip-top in orde!

Service
Ronald Liesker (Erp)
14/01/2015
8

Goede service van de werkplaats, verkoop kan alerter.

Service
Ton van Hout (Wijchen)
13/01/2015
10

Ik heb toe nu toe nooit klachten gehad over de service. Uitvoering van de beurten is elke keer top.

Service
Anoniem
24/12/2014
8

Alles goed geen problemen

Service
Anoniem
23/12/2014
8

Omdat alles heel goed is

Service
Dhr.J.P.C.M.Jansen (Eindhoven)
02/12/2014
9

de medewerkers zijn vriendelijk,en de service is goed.

Service
Anoniem
01/12/2014
9

het is allen maal goed ben tevreden

Verkoop
Robert Verberne (Uden)
17/11/2014
9

Betrouwbaar en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Service
Anoniem
28/10/2014
10

Prima service

Service
De heer Kerkhof (Oss)
27/10/2014
8

De correctheid naar de klant. Een snelle afspraak kunnen maken. De werkzaamheden goed uitgevoerd.

Service
Anoniem
23/10/2014
8

ben tevreden

Service
Anoniem
22/10/2014
9

Ik heb geen ervaring met de verkoop afdeling (auto bij andere dealer gekocht). Ben nu drie keer bij de reparatieafdeling geweest en ben vol lof over klantvriendelijkheid, correctheid personeel en punctualiteit.

Service
Anoniem
21/10/2014
10

volledig tevreden en volledig vertrouwen in Oostendorp

Service
Anoniem
21/10/2014
8

Plus: Vriendelijk, duidelijk, professioneel. Min: duur.

Service
Anoniem
20/10/2014
8

Omdat de dealer mij netjes ontvangt, uitleg geeft over wat er gaat gebeuren en mij netjes een kop koffie aanbiedt.

Service
Anoniem
20/10/2014
10

omdat ze goede en vakbekwame service verlenen en erg klantvriendelijk zijn.

Service
Verbakel fa (Volkel)
20/10/2014
9

Prima service

Service
Anoniem
13/10/2014
8

Alleen ervaring met deze APK keuring, vandaar deze 8. 'n Juiste beoordeling van 'n bedrijf vind ik pas goed te geven na 'n onderhoudsbeurt

Service
Anoniem
08/10/2014
10

goede betrouwbare dealer

Service
Anoniem
08/10/2014
9

goed team, netjes, correct
dichtbij, kan een leenfiets krijgen

Verkoop
Arie de Knegt (Uden)
08/10/2014
9

Dit is de 13de Toyota bij deze dealer daarvoor zeer tevreden over deze dealer.

Service
Dhr v.Deursen (Uden)
08/10/2014
8

correcte afhandeling klantvriendelijk

Service
Jac Louwers (Uden)
08/10/2014
10

Het betrof 1e jaarsbeurt van nieuwe auto. Auto, door omstandigheden kompleet vervuild aangeboden en kreeg hem gewassen en gezogen terug. Klasse!!

Service
Bennie jonkers (erp)
07/10/2014
8

Ja met een 10 heb ik het gevoel dat ik overdrijft

Service
Dhr. G. van Venrooij (oss)
30/09/2014
9

Goede service en een nette en correcte behandeling

Service
Anoniem
29/09/2014
7

De nota liet ruimte over voor vragen. Werkzaamheden aan de airco was gratis. Helaas zit er geen airco in.
De ruitenwisserblad werd zoals afgesproken vervangen. Daar werd met code TDS015 € 7,50 voor gerekend.
APK uitvoeren bij een onderhoudsbeurt is gratis (bij mijn weten). Werd wel gerekend.
Alle drie de punten werden met een nieuwe nota ( 06-09-2014) opgelost.
Helaas is het verschil (een te goed) van deze nota's (nog) niet overgemaakt. (25-09-2014)

Service
Rieky van Dijk (Uden)
25/09/2014
9

Ben zeer tevreden over alles

Service
Anoniem
24/09/2014
9

goede ervaringen

Service
Anoniem
24/09/2014
10

Perfect gedaan naar volle tevredenheid

Service
Anoniem
24/09/2014
7

Bij oplevering werkte carkit niet goed, zou te maken hebben met mobiel. Nu, twee jaar later, nieuw mobiel gekocht dat zou moeten werken met carkit, echter carkit werkte weer/nog niet. Nu blijkt dat carkit niet in orde is. Module is vervangen en nu werkt het wel. Dus twee jaar geen gebruik kunnen maken van carkit terwijl deze vanaf begin kapot was. We hadden wel een tegemoetkoming verwacht voor deze overlast.

Verkoop
G. van Gent (Batenburg)
24/09/2014
8

Klantvriendelijk

Service
JF Wilbers (Boekel)
24/09/2014
9

Goed team, die goede uitleg geven en verstand van zaken hebben.

Service
Jos van Hamont (Uden)
24/09/2014
9

vriendelijkheid mensen en correcte behandeling

Verkoop
Frank van Berkel (Liempde)
23/09/2014
10

Prima advies, we zijn elke keer op de hoogte gehouden over de levering

Service
Pieter van Bergen (Best)
23/09/2014
8

Er mag wel eens een keer wat veranderen. Een frisse wind moet er door. Tip hiervoor THOMAS vormgeving!!!!!

Service
R van de Pol (Uden)
23/09/2014
8

medewerkers receptie vriendelijk en klantgericht

Service
Ad van der Horst (Boekel)
19/09/2014
9

Vriendelijke ontvangst, prima wachtruimte, lekkere koffie, goede uitleg en prijs overeenkomstig de afspraak

Verkoop
Anoniem
19/09/2014
8

Goede klant benadering.

Service
Anoniem
19/09/2014
9

Goed klantvriendelijk bedrijf.

Service
Jan van Bockel (Oss)
19/09/2014
10

vriendelijke benadering(ook telefonisch) door receptie , duidelijke en volledige toelichting betreffende uitgevoerde werkzaamheden , kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden en regeling vervangend vervoer.

Service
Anoniem
09/09/2014
9

Goede service en klantgericht personeel

Service
Anoniem
09/09/2014
8

Geen toelichting op de gedane werkzaamheden; waren deze allemaal noodzakelijk bij een auto van 2 jaar met nog geen 10.000 km op de teller?
Geen specificatie van de kosten van bv werkloon, remolie,interieurfilter e.d.

Service
Anoniem
08/09/2014
7

Jongens doen hun best.

Service
Toon Hesen (Sint Hubert)
04/09/2014
9

vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar

Service
04/09/2014
8

Een score van een 8 is voor mij als klant goed !!!! en verder geen aanbevelingen nodig.

Service
P.G. de Vries (Uden)
02/09/2014
9

Deze dealer wordt door mij met een 9 beoordeeld omdat er precies is gedaan wat is afgesproken, de dingen die extra gedaan moesten worden zijn netjes van te voren overlegd. eventuele reparaties die in de toekomst gedaan moeten worden maar nog niet strikt noodzakelijk waren zijn even uitgesteld zonder dat dit een risico zou kunnen zijn voor de veiligheid. De vraag van mijn kant was of de auto op een bepaald tijdstip klaar zou kunnen zijn en dat is ook waar gemaakt. Verder ben ik zeer tevreden over alle geleverde service en afspraken.

Service
Anoniem
27/08/2014
9

Sinds meer dan 25 jaar voor onderhoud bij Toyota Oostendorp. Daar ben ik best wel tevreden over, zowel v.w.b. de prijs als de kwaliteit van het onderhoud. Eveneens wordt er aandacht geschonken aan klantvriendelijkheid. Dat dit nog lang zo moge blijven!

Service
Anoniem
26/08/2014
8

betrouwbaarheid

Service
Jan van Herpt (Uden)
26/08/2014
10

Deze dealer verzorgt ruim 13 jaar onze Toyota Verso op voortreffelijke wijze. Zij voelen aan wat de klant wil en geven goede uitleg over de noodzakelijkheid van eventuele reparaties. De auto verkeert, op wat plaatschade na, in topconditie en wordt vooral gebruikt om lange afstanden te overbruggen. Voorlopig zien wij geen reden de auto te vervangen.

Service
Wim Gansekoele (Uden)
26/08/2014
8

een 8 is goed. een 9 en 10 is niet mogelijk want dan moet altijd alles 100% zijn en dat is naar mijn oordeel nooit mogelijk.

Service
Anoniem
21/08/2014
7

Het nieuwe verkoopteam spreekt me niet aan

Service
Dhr v Casteren (Reek)
21/08/2014
8

betrouwbaar

Service
Anoniem
19/08/2014
8

goede service, vakmanschap

Service
Dhr. van den Broek (Heeswijk)
19/08/2014
10

Vriendelijk en zeer netjes geholpen

Service
Anoniem
18/08/2014
9

omdat er altijd verbeteringen zijn die de huidige kwaliteit van alle aspecten van de organisatie kunnen verhogen

Service
Dhr.K.J.Loyenga. (Elst Gelderland.)
18/08/2014
9

uitgesproken goede dealer.

Service
Dhr. Muurling (Veghel)
14/08/2014
8

Klantvriendelijk en een nette betrouwbare uitstraling.

Service
Henny v Dijck (Odiliapeel)
13/08/2014
9

Vriendelijk netjes worden geholpen

Service
Tom
13/08/2014
8

Goede, snelle en vriendelijke service

Service
Anoniem
12/08/2014
9

Vooraf wordt alles duidelijk met je door genomen, dus je staat niet voor verrasingen. Personeel is zeer kundig en vriendelijk.
Ze denken met je mee, en zoeken altijd naar een goede oplossing.
Ben zeer e vreden over de garage

Service
Mia Luisman (St- Hubert)
11/08/2014
6

ik ken hem niet, ik heb alleen de werkplaats nodig

Service
Anoniem
06/08/2014
9

de totale aspect van het bedrijf.

Service
Anoniem
06/08/2014
9

Vriendelijkheid en betrouwbaarheid.
Goede sfeer, extra werkzaamheden netjes van tevoren en vrijblijvend gevraagd, geen verrassingen.

Verkoop
Anoniem
06/08/2014
9

We hebben nu onze vierde nieuwe auto bij deze dealer gekocht en we
zijn altijd keurig behandeld.

Service
Anoniem
30/07/2014
8

Slechts 1ste beurt aan de Prius. Dus nog te vroeg voor extreem hoge cijfers.

Service
Anoniem
30/07/2014
9

Klantvriendelijk, transparant, auto netjes gewassen, garantiewerkzaamheden keurig opgelost.

Service
j.e.a.derksen (slotpad 11 uden)
29/07/2014
9

omdat de zaak er zeer netjes en prober bij ligt

Service
Jan van der Heijden (Schijndel)
25/07/2014
10

Ik wordt altijd zeer netjes behandeld.
Ik heb er het volste vetrouwen in dat mijn auto voor onderhoud in zeer vakbekwame handen is.
Met vr.gr.

Service
R.n. Moeniralam (Uden)
24/07/2014
9

Het is betrouwbare dealer

Service
Anoniem
23/07/2014
8

Je word er netjes en correct geholpen , goede uitleg en vooraf het afgesproken bedrag afspreken.
De leenfiets vind ik ook erg prettig.
vriendelijke groetjes

Service
Anoniem
22/07/2014
9

perfecte service, vriendelijk behulpzaam personeel.

Service
Anoniem
21/07/2014
8

Betrouwbaar en correct; afspraken worden goed nagekomen

Verkoop
Anoniem
09/07/2014
8

Prettig, betrouwbaar, klantvriendelijk

Service
Anoniem
09/07/2014
8

Goede service

Service
Anoniem
08/07/2014
9

Klantvriendelijk en duidelijk in afspraken.

Service
Anoniem
08/07/2014
10

Deze dealer is service gericht, zeer flexibel en is zeer kundig.

Service
Anoniem
08/07/2014
10

Goede en duidelijke uitleg over de werkzaamheden. werd netjes opgebeld dat de auto klaar was.

Service
Toon van Linden (Uden)
08/07/2014
8

Betrouwbaar, goede service ( dit al jaren) vriendelijk personeel. Uitstraling van het bedrijf is schoon en netjes.

Service
Anoniem
07/07/2014
9

betrouwbaar en korrekt

Service
Anoniem
26/06/2014
9

Goed en betrouwbaar

Service
Anoniem
26/06/2014
8

Met een rapportcijfer 8 mag men bevreden zijn.

Service
Anoniem
26/06/2014
8

Het kan altijd beter; niet dan ?

Verkoop
G. Donkers (Boekel)
26/06/2014
9

wordt elke keer correct behandeld

Service
Ger van Middendorp (Uden)
26/06/2014
8

Goede ontvangst. 90.000km beurt zonder verrassingen. Factuurkosten acceptabel. Weliswaar vooraf geen klachten. Vertrouwen, dat de beurt correct is uitgevoerd, maar dat zal de toekomst uitwijzen. Toyota heeft een naam hoog te houden. Klant rekent op voldoende service en oplossing van klachten, waaraan hijzelf part noch deel heeft. Zeker als het typisch problemen voor een bepaald type zijn. Wat mijn type betreft zijn klachten over de automaat niet altijd serieus genomen, terwijl de fabriek toegegeven heeft, dat de kwaliteit hiervan voldoet. Maar ik vertrouw erop, dat importeur en mijn dealer dit soort problemen zeer coulant zullen behandelen. Het is niet mijn 1e Toyota, maar ik hoop, dat het ook niet de laatste zal zijn. Dus het cijfer is meer gebaseerd op vertrouwen dan op ervaring.

Service
O.van Kesteren (Veghel)
26/06/2014
10

Altijd alles prima in orde. Vriendelijk en kundig personeel.

Service
Anoniem
12/06/2014
8

Vriendelijke mensen en goede service.

Service
G.P. Neggers (Uden)
12/06/2014
9

betrouwbaar, accuraat

Service
Anoniem
11/06/2014
8

Alles is goed geregeld, aardig personeel, en een 10 is niet beter dan mijn 8 omdat ik helemaal niets weet van auto's en onderhoud en dus gewoon op mijn gevoel afga en vind dat het een prima garage is.

Service
Anoniem
11/06/2014
8

Goede service

Service
G A van kessel
11/06/2014
8

geen klachten

Toyota Cookiebeleid

Onze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. Als u hiermee akkoord gaat kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.