Beoordelingen 

551 commentaren van in totaal 551 beoordelingen
Service
Dhr van Sonsbeek
09-10-2019
9

Oostendorp Uden, een fijne vertrouwde garage.Je word vriendelijk en correct geholpen.

Service
A. van Zuylen
03-10-2019
9

klantvriendelijk, mooie wachtruimte, duidelijke afspraken, nette aflevering.

Verkoop
Dhr. Dogan (Uden)
01-10-2019
10

Een fijne dealer die een goede service verleent en de klant zich welkom laat voelen!

Verkoop
Dhr. J. Zagers (Veghel)
26-09-2019
9

Toyota Oostendorp is een prettige dealer met vriendelijke mensen en een nette showroom. Heel prettig geholpen en goed op de hoogte gehouden van het hele traject van offerte, bestellen en aflevering!

Service
Thea Walstra (Uden )
26-09-2019
9

Ik ben al jaren heel tevreden over personeel ,werkplaats en receptie eigenlijk alles Kortom ik ben een Oostendorp fan Fijne dag,

Service
Mevr Loeffen. (Boekel)
26-09-2019
8

-

Service
H.R. Knoppers (Nijmegen)
26-09-2019
10

Doet wat het belooft en heeft uitstekende koffie!

Service
R. Broeksteeg (Veghel)
24-09-2019
8

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel waar men naar je luisterde en wil meedenken in oplossingen i.p.v. problemen.Je merkt dat het een familiebedrijf is. Personeel behandeld je ook als gelijkwaardig.

Service
wmc baets segers (oss)
24-09-2019
10

goede service en erg vriendelijk

Service
Dhr. P. De Vries (Uden)
24-09-2019
10

Service die ik de afgelopen jaren heb mogen ervaren van Oostendorp Uden zijn buitengewoon goed. Waar mogelijk direct hulp bij problemen.

Verkoop
Mira Saia (Schijndel)
23-09-2019
9

De verkoper heeft ons alle tijd en ruimte gegeven bij het aankoopproces en alle vragen beantwoord die we hadden. Ook toen we switchten van SUV naar de Corolla werden we nog steeds met alle egards behandeld. Hij is heel betrokken zonder dat je een pusherig gevoel krijgt. Hij heeft ook binnen no time onze oude auto weten te verkopen.

Verkoop
Dianne de Jong (Limmen)
20-09-2019
8

Gewoon goed.

Service
Mevr. W.Spanjers (Uden)
04-09-2019
8

naar mijn gevoel betrouwbaar

Service
Mevr van den Biggelaar (Nistelrode)
03-09-2019
10

Eerlijke voorlichting ,vriendelijk,en goede kennis van zaken.

Service
Mia Luisman. (St- Hubert)
03-09-2019
9

Ik kom al vanaf 1990 bij deze dealer met volle tevredenheid.

Service
Danielle (Uden)
03-09-2019
8

Goede service, fijne gratis leenfiets, prettige wachtruimte en vriendelijk personeel

Service
Van haaren (Oss)
21-08-2019
10

Super geholpen en zeer klantvriendelijk personeel. Voor volgende reparaties of andere dingen zal ik hier naar toe gaan.

Service
R. Bongers (Zeeland)
07-08-2019
10

Alles perfect gelopen. Goee, helder en duidelijke communicatie.

Service
Gijs Langens (Heesch)
31-07-2019
9

Klantvriendelijk, meedenkend, oplossingsgericht.

Service
A. Verbeek (Uden)
31-07-2019
10

Het is een fijne garage met veel kennis en kunde in huis. Ze adviseren goed en denken mee in oplossingen om de kosten toch wat te beperken. Ze komen hun afspraken altijd goed na en zijn heel erg vriendelijk bij ontvangst. Wij zijn al 6 jaar trouwe klant.

Service
Willy (Eerde)
24-07-2019
8

Wat wachttijd voor de rest prima

Service
Berry Dekkers (Schijndel)
24-07-2019
10

Bij Oostendorp is het plannen van het onderhoud altijd heel flexibel. Je wordt keurig te woord gestaan en alles verloopt zoals is afgesproken. Zo nodig wordt actief meegedacht.Showroom en werkplaats zien er netjes uit enver is een prettige ontvangst. Aktijd ern uitnodiging om even rond te kijken.

Verkoop
Dhr H.M. school (Handel)
23-07-2019
8

duidelijke uitleg vriendelijk

Service
G Legius (Wijchen)
11-07-2019
10

Zeer goede service, vakbekwaam vriendelijk en meedenkend personeel

Service
Chris an den Berk (Best)
11-07-2019
6

De allereerste keer dat mijn auto een onderhoudsbeurt nodig had zijn er twee zaken niet goed gegaan. Ik werd snel geholpen maar het kostte mij twee halve dagen.

Service
J.F.M. Albers (Uden)
11-07-2019
10

Ik kan alleen maar lof geven, want altijd correct en ik word ook altijd op de hoogte gebracht voor de keuring en de beurt wat betreft de auto.

Service
Elly Candel (Uden)
11-07-2019
8

Ik ben altijd vriendelijk en correct behandelt . En hoop dat in de toekomst te blijven houden.

Service
Han van der Aart (Asten)
21-06-2019
10

Men is klantvriendelijk en de garage straalt professionaliteit uit.

Service
Miguel van de Vossenberg (Uden)
21-06-2019
10

Ik word altijd op een nette en correcte wijze te woord gestaan. Nadat de autobeurten uitgevoerd zijn, heb ik nooit klachten gehad. Het is niet voor niets dat ik al jaren een tevreden klant bij hun ben.

Service
Coen Mulders (Herpen)
21-06-2019
2

Ooit tevreden over dit bedrijf daar waar het echter geen standaard afhandeling is/kan zijn gaat e.e.a. toch niet prettig. Het is de tweede keer dat we een auto hebben gekocht bij Oostendorp Uden met eigenlijk geen klachten maar nu is echter voor mij duidelijk geworden dat het mijn dealer niet meer kan zijn. De gebruikte Toyota Prius gekocht met 100.000 km op de teller voor een prijs die we goed konden plaatsen dankzij een zeer vriendelijke en enthousiaste verkoper. Ook de levering verliep bij deze auto vlekkeloos. ..... Conclusie; Verkoop een 10, balie een 1, monteur treft mogelijk geen blaam want die krijgt z'n info van de balie en was overigens een fatsoenlijke knul.Daar de mensen van de balie mijn eerste aanspreekpunt zijn (vandaar

Service
jos van kempen (volkel)
21-06-2019
9

zeer over tevreden

Service
Pedro Gruijtrooij (Uden)
07-06-2019
9

Het is een fijn bedrijf waar je op een prettige manier wordt geholpen.

Service
Dhr.Daamen (Veghel)
31-05-2019
9

Vriendelijk personeel met kennis van zaken en begaan naar de klant. Komt open en eerlijk over en geeft een vertrouwd gevoel

Service
Ajp Spierings (Schijndel)
31-05-2019
10

Ik vind het een goede garage ook de mensen van de receptie en van de werkplaats zijn altijd even aardig. Ook de garage binnen kan men van de vloer eten, alles zeer netjes waar men ook kijk, niks om op aan te merken! Fijne en nette garage!

Service
E. Mantingh (Oss)
08-05-2019
8

Ik geef een acht omdat ik zeer tevreden ben over Oostendorp Auto Uden B.V. in Uden. Een net bedrijf, fijne mensen die hun klanten goed behandelen. Daar snapt men wat er nodig is om klantentrouw te bewerkstelligen.

Service
Piet Smits (Uden)
30-04-2019
9

Omdat ik nog maar net klant ben en het altijd nog beter kan.

Service
Erik (Uden)
18-04-2019
10

Super service

Service
willy van berkel (volkel)
18-04-2019
9

je wordt netjes geholpen en wat afgesproken was is netjes afgehandelt.alleen de garantie van eventuele pech hulp is op een of andere manier niet meer van toepassing en dat vindt ik als VASTE klant jammer.

Service
Wim Raijmakers (Handel)
12-04-2019
7

Ik wordt voldoende geinformeerd en goed behandeld

Service
L. Holtjer
10-04-2019
10

Ben altijd naar volste tevredenheid en klantvriendelijk geholpen.

Service
Ton v
10-04-2019
9

Klantvriendelijk en goede service.

Service
Guido Steger (Waalre)
05-04-2019
8

Vriendelijk personeel. Prettige ontvangst, goede feedback bij ophalen

Service
M. Penson (Uden)
21-02-2019
9

Een goede service en ze denken met je mee.

Verkoop
N. Hartog (Uden)
20-02-2019
10

Uitstekende voorlichting en klantgerichte benadering. Duidelijk offerte traject en meedenkend in het onderhoudsplan en een goed voorstel ten aanzien van het onderhoudsplan aangezien ik buiten Uden werk. Dit geeft veel vertrouwen voor de toekomst. Vriendelijke en behulpzame medewerkers die open staan voor vragen en ruim de tijd nemen voor uitleg. Mijn compliment!

Service
Lamber Petrs (Schaijk)
20-02-2019
10

je word altijd korrekt geholpen

Verkoop
Diederik Braet (Ouderkerk aan de Amstel)
20-02-2019
8

Prima service, vriendelijke mensen.

Service
Han
20-02-2019
9

Goede service. Bedrijf staat open voor feedback en doet er ook meteen iets mee

Service
dhr P. Fleerakkers (Sint Hubert)
14-02-2019
10

Ik kan niets verzonnen krijgen wat en waarom het beter zou kunnen. Volgens mij is alles zoals het behoort te zijn.

Service
Dhr. J. Van Tienoven
14-02-2019
10

Betrouwbaar en punctueel werkend volgens vooraf gemaakte afspraken en offerte.

Verkoop
Dhr. G. Van Venrooij
14-02-2019
10

Uitstekende service, altijd vriendelijk en wordt snel en goed geholpen.

Service
W. de Vries (Elsendorp)
25-01-2019
10

Prettige, duidelijke en klantvriendelijke afhandeling van de autobeurt.

Service
Ch van Thiel (Berghem )
23-01-2019
10

Alle contacten met iedereen is heel goed en service ook perfect

Service
Ruud (Meierijstad)
23-01-2019
9

Goede deskundige garage, vriendelijk personeel, herinnering vooraf als je een afspraak hebt, je kunt heldere afspraken maken

Service
Berjo verwegen (Veghel)
23-01-2019
8

Een prettige en goede service, met behulpzaam personeel.

Service
H fleuren (Wijchen)
23-01-2019
10

Zeer correcte en vriendelijke behandeling

Service
Wim Gansekoele (Uden)
23-01-2019
10

Zijn vriendelijk en terzake kundig kan goed over eventuele wensen praten en daar komen wij dan goed iit

Verkoop
Jos van der Linden (Erp)
18-01-2019
9

Prettige ontvangst. Prima behandeling Correcte service

Service
Marie-José van der Wijst (Reek)
11-01-2019
8

Duidelijk en Snel, correct resultaat. Maar geen Persoonlijk gevoel van vaste klant deze keer...

Service
Dhr. van de Ven (Uden)
11-01-2019
8

Na 26 jaar kom ik er nog. Fijn club!

Service
Dorian Selten (Mill)
09-01-2019
8

Ik ben al jaren een tevreden klant anders kwam ik niet iedere keer weer terug

Service
A. Langens (Uden)
04-01-2019
8

Service en advisering is op orde bij Oostendorp Uden. Een meddewerker aldaar is meedenkend, komt zijn afspraken en bovenal vriendelijk in zijn benadering.

Service
dhr. Piet van Maasakkers (Volkel)
04-01-2019
8

Ben tevreden hoe je als klant behandeld word. Op wat vragen van mij wordt netjes een antwoord gegeven.

Service
dhr van de Rijdt
04-01-2019
4

de service na aflevering laat te wensen overhet is gewoon betalen als er iets op korte termijn hapert

Service
Edith Stoop
04-01-2019
9

vriendelijke en correct personeel, juiste prijsopgave.

Service
Dhr de Bie (Uden)
03-01-2019
4

Tot nu toe ben ik redelijk tevreden over de kwaliteit van Toyota als merk en de service van Oostendorp (achteraf) , voor de rest vind ik dat er erg veel mooipraterij is. Ook had ik weinig vertrouwen in hun kunnen zoals rijklaar maken van auto's. Binnen een week stond mijn wagen namelijk langs kant van de weg, geen olie meer.Geen prijsopgave vooraf bij grote beurt, was daarna een fikse tegenvaller. Er werd mij een vervangende auto aangeboden, wat achteraf een huurauto moest zijn. Wat voor de werknemers allemaal vanzelfsprekend is , is niet vanzelfsprekend voor de klant.

Service
Herman Bevers (Uden)
03-01-2019
8

Omdat zorg wordt besteed aan klant en auto.

Verkoop
Hr. van de Werff (Mierlo)
03-01-2019
10

Je wordt persoonlijk benaderd door deskundig personeel. De medewerker luistert naar de klant en hij geeft een goed advies.

Service
Jan Hendriks (Meierijstad (Sint Oedenrode))
21-12-2018
7

Efficient.Wachtruimte kan beter afgesloten en gezelliger.

Service
Yvonne van der Zande (Uden)
19-12-2018
9

Ik ben gewoon zeer tevreden met alles

Service
Ben
14-12-2018
9

Alles loopt volgens afspraak en de receptie is kundig, correct en vriendelijk. Gevoel dat je altijd welkom bent.

Service
Dhr Jos Beekwilder (Uden)
14-12-2018
9

Altijd aanspreekbaar,ende behandeling is immer correct

Service
mevrouw Tonny Moeskops van Gisbergen
14-12-2018
9

Ze zijn zeer vakbekwaam, erg vriendelijk en staan altijd voor je klaar.

Service
Reint Schuring (Amsterdam)
14-12-2018
9

Vriendelijk, bekwaam en klantgericht bij de receptie. Eerlijk en bekwaam in de garage.

Service
Dhr. Renaud
07-12-2018
9

Men doet alles voor klanttevredenheid.

Service
gerard de haas (uden)
05-12-2018
8

een 8 is een goed cijfer

Service
Louis van den Brekel (Oss)
05-12-2018
10

een Geweldige dealer. ik kom er al 35 jaren!

Service
A.H.van Gerven (Uden)
05-12-2018
10

Zijn zeer correct behandelt, niet alleen tijdens het verkoopgesprek ( 1 jaar geleden) , maar ook bij aflevering, vragen en nu 1e beurt. Perfect.

Service
cor van den broek (gemert)
05-12-2018
8

alles is goed

Service
Erik Kraak (Zetten)
30-11-2018
8

Goede service en duidelijke uitleg over de gedane werkzaamheden door de receptionist.

Service
W v Mulekom (Schaijk)
30-11-2018
9

Vlotte en correcte behandeling.

Service
Verhoeven (Vlijmen )
30-11-2018
8

Prima service.

Service
M.Ogier (Oisterwijk)
30-11-2018
10

Altijd prima geholpen bij aankoop en onderhoud. De afstand van Oisterwijk naar Uden overbruggen wij graag.

Service
C.J. PICK ( Veghel)
30-11-2018
9

Al de jaren dat ik klant ben , ben ik altijd prima behandeld en op deze dealer kun je vertrouwen!

Service
Willy Tersluijsen (Eerde)
23-11-2018
9

Vriendelijk geholpen, prijzen vielen mee.

Service
A. Mentzel
23-11-2018
10

Vriendelijk en professioneel personeel, persoonlijke benadering, makkelijk om afspraak te plannen.

Service
Jos Jansen (Boekel)
23-11-2018
9

Goede service en klantvriendelijkheid.

Service
Ben Bos (Gemert)
23-11-2018
9

Correcte behandeling, professionele uitstraling, beurt goed uitgevoerd, terugroep werkzaamheden uitgevoerd.

Service
Jac Walg (Uden)
23-11-2018
10

Simpel, Oostendorp is voor mij het beste, prettigste autobedrijf wat ik in de afgelopen 53 jaar heb bezocht !

Service
Frank Huisman (Eindhoven)
23-11-2018
9

Goede service, inclusief halen en brengen. Afspraak gemaakt voor onderhoudsbeurt en receptioniste stelde gelijk voor om de winterbanden eronder te leggen. Scheelt weer een bezoekje :)

Service
Rini van den Elzen (Veghel)
09-11-2018
10

Goede bereikbaarheid. Duidelijke afspraken. Prettige sfeer.

Service
H.R. Knoppers
02-11-2018
10

Afspraak op tijd, vriendelijk en duidelijk personeel. En goede koffie!

Service
Cuijpers Frits (Ude)
02-11-2018
7

Tevreden over gedane werk.

Service
Dhr. J. Huijbers (Gemert)
02-11-2018
9

Toyota Oostendorp is een goede garage. Kan ik iedereen aanbevelen.

Verkoop
Jtw Bons (Groesbeek)
29-10-2018
10

Ben zeer tevreden goede uitleg hartelijke ontvangst en gelijk hulp bij probleem.

Service
Tiny van de Vorst (Schaijk)
29-10-2018
9

Ben zeer tevreden over de uitgevoerde onderhoudstaken en service verlening.

Service
PAJ de Graauw (Gemert)
29-10-2018
9

Goede service en vriendelijke behandeling.

Service
Mevr van Sonsbeek (Zeeland )
19-10-2018
9

Goede service,correct,vriendelijk,afspraken nakomen,gewoon perfect.

Service
Pieter van den Heuvel (Uden)
17-10-2018
10

Goede ervaring en prettige ontvangst bij de receptie.

Service
M.E.P. De Leeuw (Uden)
17-10-2018
9

Alles prima geregeld.

Service
wilma baets segers (oss)
05-10-2018
10

goede service, en vriendelijk personeel. en altijd lekkere koffie

Service
Dhr J S
05-10-2018
10

Zeer goed en vriendelijk bedrijf met zeer goede service en uitstekende vakkennis.

Service
Annie (Zeeland)
05-10-2018
9

vriendelijk, correct, duidelijk in afspraken voor zowel onderhoud, wachttijd en factuur/ mooie koffiehoek/krant erbij/ auto netjes terug na onderhoud

Verkoop
Kitty Zwinkels (Uden)
02-10-2018
7

Klantvriendelijk.

Service
Dhr. Geurts van Kessel (Schaijk)
02-10-2018
10

Omdat we 100% tevreden zijn van de uitgevoerde reparatie`s.

Service
Dhr G.C.Gritter (Uden)
01-10-2018
9

behulpzaam en vriendelijke personeel

Service
Jan Vrenssen (Uden)
19-09-2018
10

alles ok

Service
Erik Reijne (Uden)
13-09-2018
9

Weten goed antwoord op lastige vragen, komen terug op vragen met eventuele aanvullingen. Geven tips en tricks die handig en bruikbaar zijn.

Service
C. Rongen (Uden)
13-09-2018
8

Heel tevreden in zijn algemeenheid.

Service
Patrick (Uden)
13-09-2018
9

Vriendelijk personeel, altijd meedenkend en duidelijk over oplossingen.Al jaren klant en nog steeds uitermate tevreden

Service
Mevr Heesakkers (Veghel)
13-09-2018
9

Omdat wij altijd netjes en goed geholpen worden door het personeel

Service
Yme Hoekstra (Huissen)
13-09-2018
10

Dit bedrijf is een leuk netjes en veelzijdig bedrijf wij komen hier met veel plezier voor onze jaarlijkse beurtjes.

Verkoop
Jan P. (Grave)
12-09-2018
8

Ik kon snel een proefrit maken, werd redelijk goed op de hoogte gehouden van de leverdatum en de auto werd goed uitgelegd bij afname. Jammer dat er niet standaard een bos bloemen of flesje wijn wordt afgegeven al begrijp ik wel dat de lease maatschappijen de prijs erg drukken.

Service
M.Luisman-Schreuders. (St- Hubert)
06-09-2018
9

Als ik niet tevreden zou zijn was ik daar niet gebleven!Ik kom daar al van ongeveer 1990.

Verkoop
JG van den Heuvel (Uden)
05-09-2018
10

nette behandeling , goede service en uitleg.Het is ook geen probleem als je vragen en /of je naar de Toyota dealer komt met vragen, je word netjes te woord gestaan en geholpen daar waar mogelijk.

Service
Ruben Kamphorst (Heeswijk-Dinther)
31-08-2018
10

De geboden service is uitstekend bij Oostendorp Auto Uden, wat voornamelijk te danken is aan de transparantie, snelheid en flexibiliteit van de medewerkers.

Service
Mevr van den Biggelaar (Nistelrode)
29-08-2018
9

Word op afgesproken tijd geholpen .Zowel receptie medewerkers als de monteurs zijn erg vriendelijk.

Service
Toon van den heuvel
29-08-2018
9

Ok

Service
LDPJ de Groot (Uden)
15-08-2018
9

ze maken altijd goede afspraken met je

Service
Dhr. Derks
13-08-2018
10

Betrouwbaar, no-nonsense en zeer kundig. Zeker als je ervaring hebt met dealers van andere merken dan merk je dat Oostendorp zijn zaakjes goed voor elkaar heeft. Bijvoorbeeld keuring bij een beurt wordt bij andere merken nog wel eens voor 25 euro of meer op de rekening gezet, bij Oostendorp netjes alleen afmeldkosten. Zo hoort het! Verder vond ik het prijzenswaardig dat men een lekkend ventiel van een band vond terwijl deze toch echt maar een beetje lekte (tussen beurten slechts een keer band op hoeven pompen) en dat men een spijker in een andere band opmerkte (die nog niet lekte maar nu deskundig gerepareerd is), kortom erg tevreden over de kundigheid van het personeel!

Service
Wijnand (Uden)
08-08-2018
9

Zeer nette showroom en receptie. Vriendelijke mensen, snelle afhandeling. Keurige melding over extra reparaties (door niet op te geven wat de kosten daarvan zijn (heb er ook zelf niet naar gevraagd) is het geen 10 geworden). Sms-melding indien gereed. Top

Service
T. van Rossum (Uden)
08-08-2018
10

Goede communicatie, ze begrijpen wat ik wil. Ze komen altijd hun afspraak na.

Service
Pwm brands (Oss)
30-07-2018
10

Correct geholpen

Service
R. H. van der Kust Ruud (Uden)
23-07-2018
8

Reeds zo lang mijn ervaring met Oostendorp bestaat heb geen negatiefs nog andere klachten.

Service
Alphons van der Heijden (Boxtel)
18-07-2018
9

Een prettige ontvangst medio 2017 bij het inruilen en het kopen van de nieuwe auto. Om deze reden de eerste servicebeurt daar uit laten voeren, ook naar tevredenheid. Ik was (en ben)ook tevreden over de dealer in mijn directe woonomgeving, daar zijn mijn voorgaande Toyota 's ook goed onderhouden.

Service
Patricia Hendriks (Uden)
18-07-2018
8

Omdat ik altijd naar tevredenheid word geholpen.

Service
Dhr klerkx
09-07-2018
9

Hallo, bedankt voor de goede service, uitleg en klant vriendelijkheid. Ik voel me gehoord en gezien. Top ga zo door

Service
A van Kempen (Sint Oedenrode )
09-07-2018
8

Word altijd correct behandeld

Service
Dhr. J.L.C. van der Heijden (5481SK Schijndel )
09-07-2018
9

Zeer tevreden

Service
Ger Neggers
06-06-2018
10

Een Toyotadealer die uitstekende en deskundige service verleent.

Service
Miguel van de Vossenberg (Uden)
06-06-2018
9

Ik ben al jaren klant bij dit bedrijf. Ik ben tevreden over de goede service en de klantvriendelijkheid.

Service
HA v.d.Brand (Volkel)
06-06-2018
10

Tevreden

Service
Riny vd Heuvel
01-06-2018
10

Betrouwbaar en vriendelijk....zeggen wat ze doen... en ..... doen wat ze zeggen!

Service
J.vd Elzen
01-06-2018
9

Deze dealer staat voor vakmanschap !

Service
ria van bakel (heesch)
29-05-2018
10

goed bedrijf zeer tevreden

Service
gj Wolvers (Uden)
24-05-2018
10

volgens afspraak goed geholpen op tijd, vriendlijk

Service
Janny (Boekel)
24-05-2018
10

Goed werk verricht.

Service
Ajp spierings (Schijndel)
24-05-2018
10

Ik kom nu al vijf jaar bij oostendorp waar ik vanaf begin mijn eerste nieuwe VersoS heb gekocht en vanaf het begin ben ik zeer tevreden, fijne mensen en blijven naar de klant heel gewoon en je kunt ze alles vragen die ze ook tegemoet komen. Al bij al een fijne garage ik blij dit bedrijf promoten bij familie , vrienden en onze buurman die onlangs een andere auto heeft gekocht bij oostendorp auto in Uden

Service
Jo van Boekel (Zeeland)
24-05-2018
9

Prima garage

Verkoop
Theo de Klein
24-05-2018
8

40 jaar Volvo gereden nooit eerder contact gehad met Oostendorp. over een paar jaar weet ik meer.

Service
Ger van Middendorp (Uden)
23-05-2018
9

Ondanks, dat het een redelijk groot garagebedrijf is, is de benadering zeer persoonlijk. Wat betreft onderhoud kan je goed bespreken wat wel en niet wenselijk cq. noodzakelijk is. Natuurlijk is deze Toyota een technisch goed gebouwde auto van een hoge kwaliteit, maar Oostendorp heeft mijn vertrouwen gekregen voor goed en betrouwbaar onderhoud, waardoor ik nu al jarenlang met veel plezier kan blijven rijden.

Service
Rai (Uden)
22-05-2018
0

Ik heb 2 nieuwe auto’s gekocht en onderhouden jaar. Ben al zeker 20 jaar klant. Omdat mijn dochter doof is daar misbruik van gemaakt. Mijn zoon heeft auto door ander garage laten controleren en komt tot andere punten. De remleiding zit daar niet bij. Maar remcilinder. Alles bij elkaar kost het 270 euro en geen 800 euro !!!

Service
dhr en mevr Janssen
18-05-2018
10

Wij zijn zeer tevreden over deze dealer, zowel de uit te voeren werkzaamheden als het vriendelijke vakkundige personeel we komen niet voor niets uit Gelderland naar Brabant voor deze dealer

Service
R.F.Botter
17-05-2018
8

heb altijd vanaf het begin(+1970) een goede kontakt met de dealer, doch het moet niet gaan verwateren. men moet alert blijven. Verder ben ik toch wel tevreden over mijn dealer Oostendorp.

Service
C.G. Buis (Nuland)
16-05-2018
9

goede info vooraf; prettige ontvangst; vlotte behandeling en keurige afwerking!

Service
Dhr Buitenhuis (Oss)
16-05-2018
8

Prima dealer vooral de receptie werkt uitstekend.

Service
Henk Geven (Heesch)
16-05-2018
10

Ze zijn vriendelijk en correct

Verkoop
Carla Buijs (Bergen op Zoom)
15-05-2018
10

Een netto onderneming, je voelt je op je gemak

Verkoop
Mevr. L. Parfionova (Odiliapeel )
14-05-2018
10

Ik had een fijne ervaring bij deze dealer. Er werd genoeg tijd vrij gemaakt voor alle mijn vragen. Er was ook genoeg tijd gereserveerd voor de proefrit. De dealer heeft verschillende automodellen gecalculeerd voor de private Lease zodat ik de beste optie kon kiezen. De officiële papieren waren op tijd klaar. Heel tevreden, niks op aan te merken.

Service
JW Schoormans (Helmond)
14-05-2018
9

Zeer nette showroom, vriendelijke mensen en ik werd netjes gebeld over eventuele extra kosten tijdens de onderhoudsbeurt.

Service
W Kouwenberg (uden)
09-05-2018
9

ze zijn klantgericht geven een goede dienstverlening, denken mee, wat je afspreekt komen ze ook na

Service
Dhr. C.J. Pick (Veghel- Gemeente Meierijstad)
09-05-2018
9

Ik ben al 25 jaar Toyotarijder en steeds klant geweest bij deze dealer. Zij hebben mij altijd prima behandeld en dat is in de relatie met dit bedrijf erg belangrijk. Zij staan voor de klanten ondanks dat het af en toe wat extra maaktijd vraagt.
Voor mij een prima dealer!

Service
Ton Diks (Uden)
02-05-2018
10

Prima service zeer klantvriendelijk

Service
J van den Broek (Heeswijk)
02-05-2018
10

Vriendelijk en vakkundig personeel.

Service
a.v.roosmalen (VEGHEL)
02-05-2018
10

Hoger cijfer mag niet

Service
C van de rijt
25-04-2018
10

Super goed

Service
Harrie de Greef (Beek en Donk)
25-04-2018
9

KlantvriendelijkheidServicegerichtTransparant

Service
R. Biemans
25-04-2018
10

Wij zijn zeer tervreden over de manier waarop we geholpen zijn.

Verkoop
Rik Neeleman (Uden)
20-04-2018
8

Omdat een 8 een prima cijfer is voor een prima performance voor deze dealer

Service
Luise Holtjer (Veghel)
18-04-2018
9

Goede service

Service
Andre Moyakine (Nijmegen)
18-04-2018
9

Persoonlijke en vriendelijke benadering door personeel.

Service
Dhr. Appelhof
18-04-2018
9

Goede service; correcte klantvriendelijke behandeling en het onderhoud wordt uitgevoerd zoals afgesproken.

Verkoop
J.G.M. van den Elzen
12-04-2018
10

Alles duidelijke uitleg .

Service
Louis van den Brekel (Oss)
12-04-2018
10

Omdat ze altijd klaar staan, al 35 jaar voor mij !!!!

Service
Peter Rooijakkers (Bakel)
05-04-2018
9

Vriendelijk personeel en de koffie is goed

Service
Ton Vreeburg (Rosmalen)
05-04-2018
9

Klantvriendelijk, duidelijk,

Service
Wim Raijmakers (Handel)
05-04-2018
9

Ik ben altijd goed en correct behandeld, zoals afspraken nakomen.ik ben altijd tevreden huiswaarts gekeerd.

Service
Dhr Somers
04-04-2018
8

Wij hebben inmiddels meerdere auto's bij deze dealer gekocht. Zijn bij eerdere auto's uitermate tevreden geweest over zowel de auto's als de service. Recent een andere tweedehands auto gekocht. Hierbij waren afspraken gemaakt, welke niet nagekomen werden. Dit hebben we besproken met de betreffende verkoper. Hij was dit met ons eens. Daarop heeft hij de betreffende zaken alsnog geregeld. Echter de reiniging van het interieur en bekleding was ons inziens maar zeer beperkt opgepakt.

Service
Prins (Veghel)
29-03-2018
8

Tevreden over mijn Toyota dealer. Snel, deskundig en betrouwbaar. Van al mijn dealers in het verleden scoort Oostendorp het beste. Zelfs beter dan van Boxtel.

Service
Elise (Reek)
28-03-2018
10

Omdat jullie gewoon. De beste zijn en jullie altijd voor iedereen klaar staan

Service
Mevr de Bruin (Uden )
21-03-2018
10

Omdat de service en vriendelijkheid van het personeel niet goed maar UITMUNTEND is

Service
dhr.W. van berkel (volkel)
21-03-2018
9

omdat ik heel tevreden ben.

Service
Fam T (UDEN)
20-03-2018
2

I am dissatisfied with this dealer because I have been left with the feeling that this dealership uses the good name of Toyota as a crutch but in my practical case didn't uphold the standards that I am used to from Toyota. This is why I will never use the dealership again.

Service
Paul kruger (Zeeland)
20-03-2018
8

Klantvriendelijke en professioneel personeel

Service
Ir. P.Sopnel
14-03-2018
10

men doet het prima, uiterst correct en behulpzaam.

Service
L. dvp (Uden)
12-03-2018
9

Er wordt gewerkt volgens heldere afspraken. Er lijkt weinig verloop in de personen die bij Oostendorp werken waardoor je contact hebt met dezelfde personen, dat vind ik prettig en positief. Ben erg tevreden!

Service
R Goorts (Veghel)
07-03-2018
7

Daar heb ik hem nieuw gekocht maar de rubbers waren groen die zouden ze schoon maken maar is maar half gedaan en moet nu nog terug voor de rest wat ik gevraagd had dubbel werk wat niet hoeft kan ook in een keer.

Service
Wim Rijkers (Vorstenbosch)
07-03-2018
10

Zeer vriendelijk, afspraken nakomen, goed werk en prijsafspraak, zeer behulpzaam.

Service
Mevr Buins-Romer (Wijchen)
05-03-2018
10

Warm welkom,heel goede uitleg,goede afspraken,en je kunt aan iedereenalles vragen en krijgt netjes antwoord.De service zijn prima.Ook na 3jaar alles nog hetzelfde.

Service
M.J. van der Wijst (Reek)
01-03-2018
10

Netjes Klantvriendelijk geholpen. In goed overleg de bijkomende reparatie's via telefoon besproken...Ben zeer tevreden met mijn dealer voor onderhoud van mijn Aygo!

Service
Gerard van de Vossenberg (Uden)
28-02-2018
8

Er word volgens afspraak gehandeld dit is mijn ervaring van de laatste jaren.

Service
Paul Ursem (Uden)
14-02-2018
8

Goed betrouwbaar en klantgericht.

Service
W. Dijt (Grave)
07-02-2018
10

mooie nette en schone zaakvriendelijktijdens de reparatie mag je in de garage kijken.kreeg een leenauto mee zonder daar een cent te hoeven te betalen.

Service
Hans Claase (Uden)
31-01-2018
10

Mijn huidige auto is een Toyota geworden vanwege de dealer en het onderhoud. En de betrouwbaarheid van de Toyota. Fijne eerlijke en betrokken dealer

Service
W. de Vries
24-01-2018
9

Zeer tevreden over de deskundige en klantvriendelijke benadering, maar ik vind de nieuwe DDR-achtige balie met glazen afscherming absoluut niet klantvriendelijk en esthetisch heel lelijk. Voorheen was het veel beter. Gauw weer veranderen.

Service
Hans Somers (Boekel)
22-01-2018
10

Klantvriendelijke ontvangst, duidelijke opgave van kosten en snelle en deskundige uitvoering van de reparatie

Service
L. van Heeswijk
17-01-2018
9

Oostendorp is een zeer professionele organisatie waar je je als klant nog gewaardeerd voelt.

Service
Herman (Uden)
17-01-2018
9

Een betrouwbare dealer met een zéér hoge service. Gastvrijheid staat hoog in hun vaandel.

Service
van den Berg (Veghel )
20-12-2017
9

Goede service en klantvriendelijk

Service
G.H. de Haas (Uden)
20-12-2017
10

niets negatief op te merken.

Service
A. Reynier (Uden)
20-12-2017
9

Ik heb er een mooie en fijn rijdende Toyota Avensis gekocht.Voor onderhoud enz..., kan ik er goed terecht.Starten en rijden vind ik belangrijk. En dat wordt waar gemaakt.Mijn vorige auto was een Saab-93 Sportsedan, gekocht bij "Van Dongen in Langenboom". De auto gaf regelmatig electronische storingen. Vervolgens had "Van Dongen"mij slecht/niet geholpen. Zij hadden geen zin om de electronische problemen aan te pakken.

Service
Anoniem
13-12-2017
10

Zijn altijd correct en vriendelijk

Service
Ernest van Dinteren (Boekel)
12-12-2017
9

Juiste afspraken rond beurt en apk.

Service
Anoniem
07-12-2017
9

Een garage om bij terug te komen. Prettige ontvangst. Duidelijke uitleg en een perfect onderhouden auto.

Verkoop
Anoniem
06-12-2017
8

Omdat de afhandeling van het begin tot en met de aflevering voldeed aan onze wensen.

Service
Anoniem
01-12-2017
10

Vriendelijke bediening

Service
Anoniem
30-11-2017
9

Vanwege de klantvriendelijkheid

Service
Pius van den Elshout (Schijndel)
29-11-2017
8

afspraak is afspraak, zeer vriendelijk geholpen,

Service
Gijs Langens (Heesch)
29-11-2017
10

Klantvriendelijk, mee- en vooruit denken; tijdens de apk/beurt informeren van onverwachte problemen en de met zich brengende kosten; de koffie en de tijdschriften en actuele kranten om de wachttijd te 'verkorten'.

Service
Anoniem
27-11-2017
9

Goede service en doen wat ze beloven.

Service
Wim Schoone (Uden)
22-11-2017
10

Klantvriendelijk bedrijf, een correcte afhandeling van de opdracht met een goede service

Service
Anoniem
22-11-2017
9

Daar kom ik altijd

Service
Anoniem
09-11-2017
10

Bij de receptie wordt men vriendelijk ontvangen, zowel bij het brengen van de auto als bij het ophalen. Een speciale wens zoals in dit geval een huurauto voor 1 dag i.v.m. het verblijf van mijn echtgenote in een zorgcentrum was goed geregeld. Ik hoop nog jaren met deze Toyota of wellicht een ander model te kunnen blijven rijden.

Service
Verhagen (Veghel)
08-11-2017
10

Ik had problemen met de auto. De pechhulpdienst gebeld en die heeft mij geholpen maar had niet de goede accu .Naar Oostendorp gebeld en net voor sluitingstijd kon ik nog terecht voor een nieuwe accu. Bedankt voor de goede service.

Service
Anoniem
02-11-2017
10

Zoals eerder aangegeven, vriendelijk, hulpvaardig en zeer correct.Nette uitstraling en hulpvaardig ook bij vragen die geen betrekking op Toyota heeft.

Service
Piet van Dixhoorn (Veghel)
25-10-2017
9

Als je een specifieke vraag stelt krijg je een goed antwoord.Ze behandelen je correct en sindskort hebben ze binnen voorde klanten ook een Wifi verbinding met paswoord,wel zo fijn.

Service
M.E.P. de Leeuw (Uden)
25-10-2017
8

Moest wel even wennen aan veranderde wachtruimte. Service verder goed.

Service
Dhr van de Goor (Uden)
18-10-2017
8

ik vindt dit genoeg

Service
C.H. Francken (Uden)
13-10-2017
10

Zeer correcte behandeling/afhandeling. Vriendelijk en klantgericht. Correcte nakoming van gemaakte afspraken.

Service
Theo van Helvoort (Uden)
12-10-2017
9

vriendelijk, duidelijk

Service
Anoniem
27-09-2017
10

Keurig bedrijf, klantvriendelijk en netjes behandeld.

Service
Anoniem
27-09-2017
10

Een prettig bedrijf, makkelijk bereikbaar. Betrouwbare service en zeer vriendelijk personeel.Ze komen hun afspraken na.

Service
Anoniem
13-09-2017
10

Toyota Oostendorp levert goed werk voor een nette prijs. Snelle en vriendelijke afhandeling.

Service
Jan Vrenssen (Uden)
13-09-2017
9

Goede service en klant vriendelijk

Service
LDPJ de Groot (Uden)
13-09-2017
10

tevreden over alles alleen wachten we nog over de storing van onze Aygo automaat loopt niet goed

Service
Anoniem
11-09-2017
9

Omdat het voor mij een betrouwbare, prettige en vriendelijke garage is en zij een goede en adequate service verlenen.

Service
Anoniem
06-09-2017
9

Ieder keer perfect geholpen en zeer correct behandeld

Verkoop
Susan (Vorstenbosch )
31-08-2017
9

Vriendelijk, behulpzaam en zeer gastvrij

Service
Kastercum (Berlicum)
23-08-2017
10

een verademing t.o.v. vorige dealer. Was daar zeer in teleurgesteld

Service
Marja Verkuijlen (Uden)
21-08-2017
9

Ze zijn vriendelijk en behulpzaam en eerlijk in hun advies en geven tips bv een keer in de 3 of 4 mnd. de duurdere bezine tankenomdat het goed is voor de motor en niet te kleine afstanden rijden, raakt de filter verstopt.

Service
Anoniem
16-08-2017
9

In okt 2016 hebben wij het vertrouwen opgezegd in onze toenmalige auto. We kochten een nieuwe Toyota Auris TS bij Oostendorp Uden. We hebben op zondag onze eerste proefrit gemaakt, op maandag kregen we de offerte, op woensdag hebben we verder onderhandeld en was de koop rond. De verkoper handelde snel en adequaat om om de gewenste kleur te leveren (het was de laatste in de grijstint). Amper twee weken later konden we de Auris TS ophalen. De winterbanden waren op dat moment niet aanwezig maar werden enkele dagen later bij ons thuis afgeleverd. Inmiddels zijn we 18.000 km, een wintersport met hevige sneeuwval onderweg en een zomervakantie met extreem weer verder. En.. ja ja zijn we ontzettend tevreden over de Auris TS. Vandaag heeft de auto zijn eerste beurt gehad bij Oostendorp Uden. Binnen een uur klaar, geen bijzonderheden. Kostenloos een nieuwe automat gekregen omdat de ander slijtage had. Wij zijn erg tevreden over de goede service en klantvriendelijkheid van Oostendorp Uden. Zo tevreden dat wij, vanuit Arnhem (45min vanaf Uden), voor de service en het onderhoud bij Oostendorp blijven komen ondanks het feit dat een collega dealer om de hoek zit?Bedankt voor alles en tot over 15.000 km maar weer.

Service
Anoniem
09-08-2017
9

Prima dealer. Helder, duidelijk over prijs en wat er is gerepareerd.

Service
H vdijck (Odiliapeel)
04-08-2017
7

Er zit een tikkend geluid in de arico ze weten niet wat dat is Ik vind dit fustrerend geluid

Service
Anoniem
03-08-2017
10

Zeer tevreden.

Service
Anoniem
03-08-2017
10

Vriendelijk personeel met begrip en verstand van zaken.goed vervangend vervoer geregeld.Alles netjes en vlot geregeld.

Service
Anoniem
27-07-2017
9

Ben zeer tevreden over de garaga

Service
Ton Peters (Uden)
27-07-2017
9

Deskundige medewerkers, zeer goede service

Service
P.ursem (Uden)
26-07-2017
8

Totale plaatje is prima.

Service
J.van der Heijden (Schijndel )
24-07-2017
9

Omdat ik zeer tevreden ben met de werkzaamheden.

Service
Anoniem
24-07-2017
8

Het personeel is vriendelijk-geduldig en werkt goed.Geven een goede uitleg als men ergens om vraagt.

Service
G.P. Warmenhoven
24-07-2017
10

Bij van Uden-Oosterdorp word je als klant prettig geholpen en ook de werkzaamheden aan de auto worden deskundig verricht.

Verkoop
Henk Geven (Heesch)
20-07-2017
9

Vriendelijkheid van de verkoper

Service
Miguel van de Vossenberg (Uden)
13-07-2017
10

Je wordt correct behandeld door het personeel. De werkzaamheden zijn naar behoren uitgevoerd. De gehele uitstraling van deze vestiging maakt op mij een professionele en goede indruk. Ik ben al jaren een tevreden Toyotarijder. Ik heb bij deze vestiging al diverse Toyota's gekocht.

Service
Anoniem
13-07-2017
8

Vriendelijk, servicegericht, kundig.

Service
Wim van der Bruggen. (Uden.)
12-07-2017
10

Fijne garage, vriendelijk personeel, komt heel betrouwbaar over en komt afspraken goed na.

Service
Hella van den Oord (Veghel)
03-07-2017
9

Goede service, informatie en afhandeling.

Service
Anoniem
30-06-2017
10

Omdat Oostendorp Uden volledig aan onze verwachtingen voldoet erg vriendelijk bovendien

Service
Mw. Hoevenaars (Uden)
30-06-2017
9

Klantvriendelijk. Er wordt tijd en aandacht aan de klant besteed. Vragen worden duidelijk beantwoord. Persoonlijke benadering. Vooraf duidelijk waar je aan toe bent qua kosten. Leenfietsen beschikbaar.
Goede service

Service
Gerrit Donkers (Boekel)
30-06-2017
9

Correcte behandeld goede service

Service
Anoniem
21-06-2017
3

Ik heb hier een nieuwe auto gekocht en was hier voor mijn eerste onderhoud. De behandeling was hoogst onpersoonlijk, er werd niet gevraagd of de nieuwe auto bevalt of wat dan ook, er werd alleen gevraagd of er bijzonderheden waren. De persoon bij de receptie was net een robot. Toen liep hij in een keer weg, ik moest er maar naar raden of ik mee moest lopen en of hij me naar mijn gereserveerde huurauto bracht. Over de verrichte werkzaamheden kreeg ik geen uitleg. De huurauto die ik mee kreeg had ik afgetankt retour gebracht wat later bleek niet nodig was omdat de eerste 100 km vrij waren. Was fijn geweest als me dat verteld was. Dit moet echt anders, als je een appel bij de supermarkt koopt wordt je beter behandeld!

Service
Jeroen de Ruijter (Uden)
07-06-2017
9

Goed en duidelijk bedrijf wat voor kwaliteit staat

Service
Anoniem
07-06-2017
9

alles prima en vriendelijk geregeld, zoals altijd bij Oostendorp.

Service
Anoniem
06-06-2017
7

Netjes en vriendelijk, maar persoonlijker zou wenselijk zijn!

Verkoop
Anoniem
29-05-2017
9

Overzichtelijke show room, klant vriendelijk, vertrouwelijke uitstraling

Service
De heer ajp Spierings (Schijndel)
26-05-2017
10

Ik doe elk jaar de auto die nieuw heb gekocht in de onderhoud,
Het is fijn dat je dan een pechkaart erbij krijgt, ik ben gehandicapt
En hierdoor voel ik me veilig op de weg

Service
Anoniem
24-05-2017
7

Was niet zoals ik gewoon ben.

Verkoop
Pius van den Elshout (Schijndel)
24-05-2017
8

Toegang tot showroom netjes en uitnodigde

Service
Anoniem
24-05-2017
6

Schone wachtruimte, aardig personeel.
Bij aflevering auto prima geholpen.
Echter bij ophalen wijkt prijs ver af en kan men geen heldere verklaring geven waarom dingen die niet nodig en niet gevraagd zijn wel zijn uitgevoerd.
Dat frustreerde mij.
Je biedt een systeem aan waarbij je kunt opteren voor bepaald en extra onderhoud. Als daar niet voor geopteerd wordt, het niet nodig is en er niet voor gebeld wordt door werkplaats om te vragen om mijn desondanks akkoord dan is dat hele keuzesysteem overbodig en krijgt de klant tevens het idee dat de rekening opgedreven wordt. Dat vind ik jammer.

Service
frank botter (uden)
10-05-2017
8

ben sinds circa 1980 zeer tevreden met mijn toyota-dealer.

Service
Johan Pieck (Uden)
03-05-2017
10

Prima behandeld en gezien als mens dat is wat mij het meest is bij gebleven

Verkoop
Dhr Buitenhuis
03-05-2017
8

Prima dealer wordt goed geholpen

Service
A.V. Moyakine (Nijmegen-Lent)
19-04-2017
9

Vriendelijk en kundig personeel. Klantgerichte medewerkers. Wij komen helemaal vanuit Nijmegen naar Uden omdat we zo tevreden zijn.

Service
Anoniem
18-04-2017
10

Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de service die Oostendorp Auto Uden B.V. biedt.

Service
Ton Vreeburg (Rosmalen)
18-04-2017
9

PRIMA SERVICE, NAKOMEN VAN AFSPRAKEN.

Service
Math Peters (Uden)
13-04-2017
10

Zolang als ik klant ben van Toyota Uden (Oostendorp) heb ik niet te klagen gehad en werden alle afspraken correct nagekomen.

Service
Wim Rijkers (Vorstenbosch)
12-04-2017
10

Ontvangst, werkzaamheden, klantvriendelijk, en garantie allen uitstekend.

Service
Anoniem
06-04-2017
9

Ben al 12 jaar klant en altijd naar tevredenheid geholpen, zowel qua vriendelijkheid als behulpzaamheid (uitleg over fakturen enz.). Een vertrouwde dealer is voor mij het belangrijkst

Service
Hans Somers (Boekel)
06-04-2017
10

Betrouwbare garage; altijd vooraf overleg over te vervangen onderdelen. Goede service en klantgericht

Service
Anoniem
05-04-2017
9

Altijd zeer correct en met 'n duidelijke informatie geholpen.

Service
Dhr. C.J. Pick (Veghel- Gemeente Meierijstad)
05-04-2017
10

Prima vakkundig personeel voor wie niets teveel is om de klant als "klant"te behandelen. Prettige ontvangst met een prijsopgave vooraf van de beurt voor de auto. Ik heb altijd een fijne behandeling genoten bij mijn dealer en dat al vele jaren. Dat geeft een goede vertrouwensband!

Service
A.M. van Dartel (Uden)
31-03-2017
10

Al jaren word ik bijzonder goed en deskundig geholpen door het gehele personeel.

Service
Muller, J. (Uden)
23-03-2017
8

Ik heb alleén maar goede ervaringen met deze garage.

Service
Jan van Erp (Veghel)
23-03-2017
9

Goede service en behandeling

Service
R Goorts (Veghel)
16-03-2017
10

Zeer goed.

Service
Anoniem
09-03-2017
8

Goede ervaringen met dat bedrijf.

Service
R. Timmermans
08-03-2017
8

Fijne garage, ik ben keurig geholpen en ze zijn op meerdere manieren (e-mail,telefoon, website) goed te bereiken.

Service
P.Sopnel (Uden)
07-03-2017
10

goed, vlot,vriendelijk

Service
M van der Burgt (Uden)
01-03-2017
8

Goed professioneel geholpen.

Service
Mevr. van Gool (Oss)
01-03-2017
10

Ze doen meer dan ze zeggen in het voordeel van mijn toyota

Verkoop
Anoniem
15-02-2017
10

Al ruim 30 jaar klant bij het autobedrijf.
Nu weer tevreden met mijn nieuwe auto.

Service
A.Verhagen (Veghel)
14-02-2017
10

Bij Oostendorp is afspraak - afspraak. Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Je weet waar je aan toe bent

Verkoop
Jan Roeleveld en Annelies Kortekaas (Scheveningen)
18-01-2017
10

Bij Toyota Oostendorp word je altijd vriendelijk, correct en met veel vakmanschap geholpen.
Voor vragen nemen ze ruimschoots de tijd met een goede en volledige uitleg.
Ze zijn altijd bereid om met je mee te denken.

Service
Anoniem
21-12-2016
9

Alles goed

Service
Rob Verschoor (Breukelen )
16-11-2016
9

Een geweldig klantvriendelijke garage

Service
Nico Delno
14-11-2016
10

uitstekende communicatie als er onverwachte reparaties te doen zijn, met daarbij ook inzicht in de kosten.

Service
Mevr. MEP de Leeuw (Uden)
10-11-2016
8

Goed onderhoud en goede service.

Service
S.van Beek (Uden)
10-11-2016
10

Goed advies,vriendelijk en nemen alle tijd.

Service
Aad Lelieveld (Meierijstad)
08-11-2016
10

Beste dealer die ik ooit gehad heb, aardige kundige gastvrije medewerkers

Service
Dhr bongers (Uden)
04-08-2016
10

Omdat ze zeer behulpzaam en vriendelijk zijn en alles duidelijk uitleggen

Service
Anoniem
20-07-2016
8

Snelle service, vlotte afhandeling en klantvriendelijkheid.

Service
Anoniem
14-07-2016
10

Koop al dertig jaar auto's in deze garage en ook al het onderhoud. UITSTEKEND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Service
Dhr. J. van der Heijden (Schijndel)
13-07-2016
10

Zeer goede service.

Service
Anoniem
13-07-2016
9

omdat ik tevreden ben

Service
J Biemans (Boekel)
06-07-2016
10

Wij zijn netjes en correct behandeld en zeer tevreden met het eindresultaat.

Service
Anoniem
29-06-2016
10

Netjes correct en auto voelt goed aan of die van een dealer af komt

Service
Dhr. Aditya Suranto (Rotterdam)
27-06-2016
10

De medewerkers zijn vriendelijk, meedenkend en behulpzaam: Bij groot onderhouds- en/of reparatiebedrag kan ik vaak niet in een keer voldoen, maar deze dealer vertrouwt mij 100%, en ik kan dus rentevrij verspreid betalen. Bij grote reparaties die niet in een dag geklaard konden zijn kreeg ik vaak een vervangende auto gratis te leen. Dit zijn de feiten waar ik bij veel andere garages alleen maar kan dromen. Zij verdienen een dikke 10 van mij.

Service
Janneke (Uden)
23-06-2016
9

Altijd klantvriendelijk en correct, ondanks dat mijn inziens de werkdruk steeds hoger wordt bij de receptie en werkplaats

Service
Dhr. Jonkers (Erp)
15-06-2016
9

nou ik word daar goed en netjes behandeld, volgens aqfspraak

Service
Anoniem
15-06-2016
7

ik geef niet zo vlug hogere cijfers

Service
Anoniem
15-06-2016
9

goed en duidelijk

Service
Pieter van Dixhoorn (p/a Veghel)
08-06-2016
9

De Toyota dealer uit Uden komt zijn afspraken na

Service
Mol (Uden)
01-06-2016
9

Nette garage waar de klant centraal staat en de behoefte van de klant het uitgangspunt vormt voor het handelen van de dealer.

Verkoop
Mevr. L.Holtjer (Veghel)
01-06-2016
9

Vriendelijk, vakkundig en servicegericht

Service
Jan van Bockel (Oss)
01-06-2016
9

vriendelijke, deskundige medewerkers met klantgerichte adviezen.

Service
Arie Spierings (Schijndel)
01-06-2016
10

Goede garage vriendelijk en er is koffie voor iedereen

Service
Anoniem
25-05-2016
9

vakkennis en vriendelijkheid aanwezig

Service
Mevr.m
25-05-2016
8

Dat is een goede beoordeling

Service
Theo van Tilburg (Uden)
25-05-2016
9

vriendelijk en netjes behandeld.

Verkoop
Anoniem
25-05-2016
10

Klantvriendelijk

Service
Math Peters (Uden)
13-05-2016
9

altijd correct , houdt zich aan de afspraken , denken mee over oplossingen , zorgen voor ophalen en thuisbrengen en zijn aardige mensen

Verkoop
Anoniem
11-05-2016
10

Zowel bij onze eerste nieuwe auto, als bij onze nieuwe altijd keurig te woord gestaan !!!

Verkoop
Anoniem
11-05-2016
10

Zeer vriendelijk. Goede service.

Service
Anoniem
11-05-2016
9

Goede organisatie
goed vakmanschap
zeer klantvriendelijk

Service
Anoniem
11-05-2016
10

Goede service, ervaren werknemers met uitstekende staat van dienst.

Service
Anoniem
09-05-2016
10

Toen mijn auto de apk niet haalde kon ik de volgende ochtend al terecht voor de reparatie met voorafgaand de prijsopgave. Ik was vergeten een leenfiets te vragen van tevoren maar kon deze toch zo meenemen en de auto was ook nog eens voor de middag al gerepareerd! Super service.

Service
Dhr. Jo Peters (Zeeland)
04-05-2016
8

goed is goed klant moet zelf ook niet overdrijven,daardoor krijg je ook weer hogere kosten.
Kortom ik ben goed tevreden

Service
Tonny en Frances Marinussen (Uden)
20-04-2016
9

Een 9 is meer dan Top.

Service
Anoniem
20-04-2016
9

goede prijs/ kwaliteit verhouding; zeer tevreden

Service
Anoniem
13-04-2016
8

Een goede garage en service

Service
A. Langens (Uden)
13-04-2016
6

Als je wordt geholpen gebeurt dit vriendelijk echter de klantgerichtheid is bij de baliemedewerkers niet eerste prioriteit. Werkzaamheden of het afmaken van werkzaamheden op de computer lijkt belangrijker. Klant wacht wel???!!!

Service
Anoniem
11-04-2016
9

omdat jullie altijd rustig de tijd nemen ook hebben jullie het druk

Service
Mevr.A rijkers Vink (Vorstenbosch)
06-04-2016
8

Een vriendelijk en netjes behandelende dealer
Die de mensen keurig te woord staan.
Fijn om er te komen je word goed geholpen als er problemen zijn.

Service
Peter Kox (Uden)
06-04-2016
10

Vriendelijke en kundige medewerkers zowel aan de receptie als in de werkplaats. Men wijst je op een nette manier op eventueel nodige reparaties en/of vervangingen zonder maar op enige manier een mening op te dringen. Deze ervaring heb ik nu al 30 jaar. Klasse!

Service
Ton Vreeburg (Rosmalen)
30-03-2016
9

Goede service. (Niet mogen verwijzen, doet de animo om enquetes in te vullen afnemem)

Service
Hr A.Vrouwenvelder (Uden)
30-03-2016
9

goede service,goede ontvangst, voor een kort bezoek is er koffie en krantje

Service
Gerard van Venrooij (Oss)
18-03-2016
9

Klantvriendelijk en een heel goede service, komt afspraken en prijsafspraken goed na.

Service
Cor Rongen (Uden)
17-03-2016
8

Gemiddelde ervaring.

Service
Piet Fleerakkers (Sint Hubert)
16-03-2016
9

Vriendelijk personeel, betrouwbaar personeel, goede service.

Service
Dhr. J. Lucassen (Gemert)
16-03-2016
9

Omdat ze ons heel goed hebben geholpen na het kopen van een nieuwe auto

Service
R Goorts (Veghel)
09-03-2016
8

In ben tevreden als ik een prijs vraag moet dat zijn inclusief btw en dat heb ik niet gehad of gekregen.

Service
Anoniem
09-03-2016
9

omdat we tevreden zijn.

Service
Anoniem
02-03-2016
9

9 is voor mij uitstekend

Verkoop
Anoniem
02-03-2016
8

goede service

Service
J.J.G.A. Voets (Oss)
24-02-2016
8

Omdat ik 8 in mijn optiek een hoge waardering is!

Verkoop
Nelly Peters (Odiliapeel)
24-02-2016
8

Een verkoper die op een rustige , nette manier de klant bediend. Neemt de tijd en toont respect voor de klant. Neemt alle tijd om uitleg te geven over de manier waarop je de auto moet gebruiken.

Service
Anoniem
17-02-2016
10

Ik kan bij de dealer altijd terecht voor alle vragen die ik heb over mijn Toyota

Verkoop
Chris van Lieshout (Uden)
17-02-2016
10

Altijd een klantvriendelijke benadering, correcte informatie en het gevoel dat je altijd welkom bent.

Service
Louis van den Brekel (Oss)
17-02-2016
10

De meest betrouwbaarste dealer die ik ken !

Service
Anoniem
17-02-2016
9

Ik geef zelden een 10 -totale perfectie bestaat niet- maar het komt dicht in de buurt!

Service
Anoniem
17-02-2016
8

Niet meegaand betreffende het willen toepassen van gebruikte onderdelen voor een oudere auto.

Service
hjm otjens (veghel)
10-02-2016
8

ben over het algemeen tevreden over deze dealer met vriendelijk personeel

Service
Hr van den Biggelaar (Uden)
10-02-2016
8

altijd persoonlijk en korte wachttijden ga zo verder

Service
P.G. De Vries (Uden)
10-02-2016
10

Weer zeer tevreden over de geleverde service, alles volgens afspraak afgehandeld en netjes op de hoogte gehouden. Opgegeven prijs van te voren, kwam precies overeen met de uiteindelijk rekening. Auto mooi op tijd weer klaar, zelfs een stuk eerder dan verwacht. Graag deze service en kwaliteit aanhouden.!

Service
Anoniem
08-02-2016
8

Mij achtjarige ervaring is altijd positief geweest

Service
Anoniem
04-02-2016
9

Betrouwbaar
Vriendelijk
Garantie

Service
Anoniem
03-02-2016
9

vriendelijk, duidelijk en correct

Service
Verhagen (Veghel)
03-02-2016
9

zeer betrouwbare garage die zijn afspraken nakomt

Verkoop
R.Eekhof (Veghel)
03-02-2016
8

Ons verkoopgesprek startte bij de chef verkoper vervolgens gingen we naar een jonge jongen ( 24 jaar maar goede aanpak )
Toch vreemd en heb dat toen aan beide personen gemeld.

Service
Anoniem
20-01-2016
10

Sinds 2 jaar klant. Vriendelijke mensen. Nette ontvangst. Geen enkele negatieve ervaring

Service
Anoniem
15-01-2016
9

Receptie is vriendelijk en attent.
Grote beurt aan de auto is goed uitgevoerd.
Ook werd de airco gereinigd.

Service
Anoniem
06-01-2016
8

Goede en bekwame service en betrouwbaarheid

Service
Anoniem
06-01-2016
9

We worden altijd net, duidelijke en goed geholpen.

Service
H c v dijck (Odiliapeel)
04-01-2016
9

Alles gaat zo als af gesproken is

Verkoop
Anoniem
23-12-2015
10

Duidelijk, gevoel van een echt welkom, nemen alle tijd voor je

Service
Dhr M. lommers (Helmond)
23-12-2015
10

Zeer klant vriendelijk, zeer goede service.. Kortom, hier staan service en kwaliteit en klantvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel, en dat merk je als klant meteen. Ze staan meteen voor je klaar ook al kom je nog voor nog zo iets kleins. Een TOP dealer.

Service
Arie de Knegt (Uden)
23-12-2015
9

goede dealer

Service
Anoniem
23-12-2015
8

Vriendelijk, meedenkend personeel

Service
Anoniem
16-12-2015
9

Bij binnenkomst wordt je direct door de receptie medewerkers geholpen.

Service
Mevr. MEP de Leeuw (Zicht 3 Uden)
16-12-2015
9

AL JAREN BIJ DEZE TOYOTA DEALER GOEDE SERVICE ERVAREN, NOOIT MET PROBLEMEN GECONFRONTEERD GEWEEST.

Service
Jac Walg (Uden)
16-12-2015
10

Prima totaal plaatje:
Receptie
Werkplaats
Prijs-kwaliteit
Wachttijd/wachtruimte

Verkoop
Anoniem
09-12-2015
10

Goede garage, goede service, de service beurten en e.v.t reparaties worden perfect uitgevoerd

Service
Jan Kanters (Boekel)
09-12-2015
10

goede service ,vakbekwaam personeel, betaalbaar

Service
Anoniem
09-12-2015
9

klantvriendelijk, komen afspraken na

Service
Anoniem
02-12-2015
9

Duidelijke informatie, behulpzame receptie en werkplaats. Goede en snelle service!

Service
Johan Tobben (Veldhoven)
02-12-2015
9

Correcte behandeling en goede service.

Service
Anoniem
02-12-2015
7

Probleem met het soms niet starten van de auto niet gevonden, wel rekening van 94 euro gekregen.
Communicatie over vervangende vervoer is er niet tenzij je er zelf naar vraagt, zou al gemaakt moeten worden tijdens de telefonisch afspraak. Kon nu met moeite een fiets meekrijgen.
Auto 's- morgen om 8.30 aanleveren voor opsporen euvel, als er direct aan begonnen wordt hoeft dit toch niet een hele dag te duren.Wordt wel keurig gebeld als hij "klaar" staat!

Service
Anoniem
30-11-2015
8

Duidelijk aangeven wat het gaat kosten zijn er extra dingen wordt er eerst gebeld. Vriendelijk balie medewerkers

Service
Anoniem
26-11-2015
9

Al 28 jaar een tevreden klant

Verkoop
Joop van Oorsouw (Uden)
23-11-2015
9

Het is een keurig nette dealer met gekwalificeerd personeel. En je hoeft maar te bellen en ze staan voor je klaar.

Service
Anoniem
23-11-2015
8

Ben tevreden over de service. De prijs wordt vaak aangegeven zonder BTW en dat geeft dan een vertekend beeld.
Bij tussentijdse bezoeken ( bv bandenspanning meten) word je ook goed geholpen zonder kosten. Prima.
Uitleg over het gedane werk schiet bij bepaalde baliemedewerkers wel eens tekort.

Service
Anoniem
19-11-2015
9

Ik ben al jarenlang klant van deze dealer. Ondanks dat ik nooit een nieuwe auto gekocht heb word ik altijd zeer correct behandeld.
Alle beurten e.d. hebben nooit aanleiding gegeven tot klachten.

Service
Anoniem
11-11-2015
10

Alle werkzaamheden worden correct en goed uitgevoerd

Verkoop
LDPJ de Groot (Uden)
11-11-2015
9

omdat we tevreden zijn

Service
Anoniem
11-11-2015
9

omdat ik zeer tevreden ben

Service
Anoniem
11-11-2015
10

Een goede dealer en in mijn woonplaats

Service
Anoniem
11-11-2015
8

dit staat al in de vorige enquéte

Verkoop
Anoniem
09-11-2015
9

Goede onderhandelingen bij aankoop Toyota.
Had iets meer uitleg kunnen geven i.v.m. vergelijking van ingeruilde Toyota. (was het zelfde type, maar had niet de zelfde mogelijkheden).
Dit is later naar tevredenheid toch netjes opgelost.

Service
Piet Boer (Rijswijuk)
09-11-2015
9

uitstekende service en behandeling

Service
Anoniem
09-11-2015
9

Klankvriendelijkheid. Betrouwbaarheid. Tijd voor de klant en goede uitleg. Bereidheid om extra service te verlenen.

Service
Anoniem
05-11-2015
8

de communicatie is helder en prettig. De afgesproken verwachtingen worden nagekomen

Service
bert en jeanne rooster (uden)
04-11-2015
10

duidelijk uitleg..vriendelijk....mailtjes ter bevestiging,...flexibel
en een geweldig fijne auto...wat wil je nog meer

Service
H.J. van Oostrum (Oss)
04-11-2015
10

als je uitstekend bent geholpen en de wijze van omgang (receptie-klant) is zoals die moet zijn, is de service een 10 waard!

Service
Anoniem
28-10-2015
8

goede service en kennis van zaken.

Service
Anoniem
28-10-2015
9

Prima service. Zeer tevreden.

Service
Ron van de Pol (Uden)
28-10-2015
7

ligt eraan met welke medewerk(st)er je contact hebt, gaat over communicatie en vriendelijkheid, deze wisselt

Service
Anoniem
22-10-2015
7

goede service maar niet top

Service
Anoniem
21-10-2015
9

Betrouwbaar en correct geholpen.

Service
M.J. van der Wijst (Reek)
19-10-2015
8

Ze voeren onderhoud netjes uit

Service
Niels van Dalsum (Uden)
14-10-2015
9

Betrouwbaarheid, snelheid en servicegerichtheid

Service
Anoniem
14-10-2015
9

Altijd een vriendelijke en correcte behandeling, zeer betrouwbaar. Daar kunnen veel dealers een voorbeeld aan nemen.

Verkoop
Anoniem
12-10-2015
8

Proces tot aan aankoop liep perfect
Proces van "wachten op aflevering" tot "aflevering": karige informatie, frequentere updates van aangepaste leverdatum zou beter zijn of niet zeggen dat levertijd wel eens heel veel korter kan gaan zijn dan 2,5 maand (b.v. i.v.m. reservering van het geld...)
Aflevering zelf: duidelijke uitleg, ruim de tijd genomen
Proces na aflevering: ik heb helaas te vaak te maken gehad met onvolledige beantwoording van vragen gesteld in mails

Service
Marco Wattel (Uden)
07-10-2015
8

Ik heb zeer goede ervaring met mijn Toyota dealer , voel me thuis daar en wordt altijd op een uitstekend en professionele manier geholpen.

Verkoop
Jasper Weijtmans (Uden)
07-10-2015
10

Het is een mooie vestiging goed uitstraling, klant vriendelijke verkoper, betrouwbare auto

Service
Mevr. Y. Stwrk (Breda)
07-10-2015
10

Word altijd pwrfect geholpen, zelfs na mijn verhuizing naar Breda. Voelde me niet thuis bij de garage in Breda. Was voor hen geen enkel probleem en daar was ik heel blij mee. Was echt thuiskomen

Service
W. BAETS (OSS)
07-10-2015
10

GOEDE SERVICE EN VRIENDELIJK PERSONEEL

Service
Anoniem
07-10-2015
9

Goede service

Service
Wim Gansekoele (Uden)
24-09-2015
8

een 8 is goed

Service
Anoniem
17-09-2015
10

Niets negatiefs te melden

Service
G van Beekveld (Berlicum)
11-09-2015
9

De mensen die werken gaan heel goed met de klant om.

Service
Anoniem
11-09-2015
10

Om de goede service en klantvriendelijkheid.

Verkoop
P.G.J.Klaassen (Beek-Ubbergen)
27-08-2015
9


correct geholpen

Service
Wiel van Daal (Haps)
17-08-2015
10

hoeft geen verdere toelichting. Ben volledig tevreden over deze dealer.

Verkoop
Anoniem
06-08-2015
9

klantgericht

Service
dhr de groot (erp)
04-08-2015
10

kennis van de auto is goed

Service
Anoniem
27-07-2015
8

Tevreden over uitvoering, communicatie.

Service
Anoniem
22-07-2015
8

Er valt eigenlijk weinig aan te merken aan de manier waarop ik en mijn auto geholpen zijn.

Service
J.L.C.van der Heijden (5481SK Schijndel)
16-07-2015
10

Omdat ik naar volle tevredenheid ben behandeld.

Service
Wim van der Bruggen (Uden)
15-07-2015
10

Heb de dealer al een mail gestuurd over de correcte afhandeling.

Service
Anoniem
15-07-2015
10

Je wordt als klant behandeld door vriendelijk personeel.

Service
Anoniem
08-07-2015